Magazin > VIP
30 ogledov

Zaročenec izdal nosečo Jessico Simpson

Jessica Simpson, Eric Johnson Flynet
Po tem, ko se je zdelo, da je prevka Jessica Simpson končno srečna v novem razmerju, ki ga bo kmalu dopolnil otrok, jo je zdaj močno razočaral njen zaročenec Eric Johnson.

Eric je ob zaroki z Jessico pristal na podpis predporočne pogodbe, zdaj pa si je premislil in vztraja pri enakovredni delitvi pevkinega premoženja. Tega ocenjujejo med 700 milijoni in eno milijardo dolarjev. In prav zaradi Ericove zahteve naj bi poroko preložili. "Eric si je čez noč premislil in noče podpisati pogodbe. Jessici govori neumnosti kot so, da verjame v pravo ljubezen in da bi morala tudi ona," je ameriški reviji OK! razkril vir in dodal, da se Jessica počuti izdano.

Če bi šlo vse po načrtih in bi Eric podpisal pogodbo, bi bil parček že poročen, saj je bila poroka sprva načrtovana za 11. november. Zdaj pa bosta morala najprej najti skupni jezik, preden bosta zakorakala proti oltarju, dodaja vir. "Eric ve, koliko Jessici pomeni, da bi se poročila pred rojstvom otroka, saj je zelo tradicionalna. Zdaj to uporablja proti njej in upa, da se bo vdala in pristala na delitev premoženja, samo zato, da bosta čimprej poročena."

31-letna pevka si obupano želi mirnega družinskega življenja, predvsem po razpadlem zakonu s pevcem Nickom Lacheyjem in razpadlih razmerjih z Johnom Mayerjem ter Tonyjem Romom. A očitno jo čaka še dolga pot, pravi vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.