Magazin > VIP
31152 ogledov

Zaročenka Aarona Carterja štiri dni po njegovi smrti izpraznila hišo

aaron carter Profimedia
Le štiri dni po njegovi smrti se je pred hišo pojavil tovornjak selitvenega servisa.

Melanie Martin, zaročenka tragično preminulega pevca Aarona Carterja, se je izselila iz njegove hiše v Lancastru, ki jo je zvezdnik nameraval prodati in svoji družini kupiti večji dom. Kot je znano, je Aaron za seboj pustil še ne enoletnega sina Princa.

Pred hišo so v sredo opazili več selitvenih tovornjakov. Kot pišejo mediji, so 30-letnici pri selitvi pomagali prijatelji. Takoj ob prihodu je Melanie obvestila policijo, ki je spremljala dogajanje. Zakaj točno, ni znano. TMZ je od policije dobil le odgovor, da jih je na pomoč pri "vzdrževanju miru" poklicala neka ženska. 

Carter, ki se je več let boril z odvisnostjo, je umrl pretekli konec tedna. Utopil naj bi se v svoji banji. 

Z Melanie sta bila par od leta 2020. Zvezo sta večkrat prekinila, lani pa se je rodil njun sin. Pevec naj bi v zadnjih tednih svojega življenja obiskoval terapije, ker je želel biti boljši oče. Skrbništvo je namreč imela le Melanie, s katero je bil spet v stikih, tik pred smrtjo pa sta se sprla. V javnost je prišel posnetek, ki naj bi nastal tri dni pred Aaronovo smrtjo in je poln obtožb. 34-letnik je bil ogorčen, ko mu je partnerka po prepiru rekla, da bo umrl in da ji ni več mar. "Pusti me pri miru, Melanie. Bog pomagaj, ali res ne dojameš namiga." Odnos med njima je bil tako skrhan, da je Melanie zahtevala celo prepoved približevanja. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.