Magazin > VIP
16825 ogledov

Zaročenka našega pevca se je pokazala v poročni obleki

anej piletič Instagram
Prelepa bo!

Kot je znano, se bo letos poročil Anej Piletič, pevec dua BQL. Srce mu je ukradla mojstrica ličenja Iza Hrastnik Fink, ki je že našla svojo sanjsko poročno obleko. Na Instagramu je razkrila, da se je ponjo podala v poročni salon v Ljubljani, družbo pa sta ji delali mama in sestra Zara, saj jo zelo dobro poznata in ji bosta tudi iskreno povedali, ali ji obleka zares pristaja. 

anej piletič, iza fink | Avtor: Instagram Instagram

In z njuno pomočjo je svojo idealno kreacijo tudi našla! "Našla sem popolno obleko, v kateri se dobro počutim. S pomočjo svetovalk sem našla obleko, ki bo naredila moj dan še bolj sanjski. To je obleka, za katero se ne bi odločila, če je ne bi pomerila. Sedaj verjamem, da je res, da takoj, ko obleko pomeriš, veš, ali je prava ali ne. Na obešalniku me namreč ni pritegnila,“ je povedala.

Iza in Anej sta se spoznala preko Instagrama, iskrica pa je preskočila na koncertu znanih bratov. Anej je Izo na koncertu povabil na oder in ji zapel balado. Po tem dogodku sta se začela intenzivneje spoznavati.

Lepotičko je naš pevec zaročil v znani ljubljanski restavraciji. Anej je za Joonglo razkril, da bi mu usoda skoraj prekrižala narte. Kako ga je Iza „zafrknila“, si poglej v videu.

Komentarjev 1
  • Mehičanka76 10:29 24.februar 2021.

    Super, da se v teh konfuznih časih najdejo še take lušne, vesela in optimistične novičke.