Magazin > VIP
10645 ogledov

Zaročila se je ena najbolj zaželenih znanih Slovenk

Gaja Prestor Instagram
In to na najbolj romantičnem otoku na svetu.

Pevka Gaja Prestor svojih oboževalcev na Instagramu ne razvaja le s pevskim talentom, temveč tudi s stasom prave boginje. Polne ustnice, dolgi gosti temni lasje, napeta koža in obline, oblečene v minimalne krpice. Gaja trenutno uživa na Baliju, saj se s fantom Luko Dovšakom in prijatelji vsako zimo odpravi v tople kraje. Vročih fotografij na Instagramu ne primanjkuje. 

Tokratno potovanje na Bali pa si bo Gaja zapomnila vse življenje, saj jo je fant med večerjo presenetil in jo zaprosil za roko. Dvajset sekund pred zaroko se je fotografirala v ogledalu in zapisala: “Dvajset sekund pred trenutkom, ki ga popolnoma nisem pričakovala. Jaz sem se pa kot običajno fotografirala v kopalnici pred večerjo.”

Gaja Prestor | Avtor: instagram instagram

Objavila je tudi tri črno-bele fotografije. Na njih je pokazala svojega izbranca in prstan, ki zdaj krasi njeno roko. Ob tem pomembnem dogodku je videti iskreno srečna, saj se široko smehlja. Pod objavo so ji že čestitali mnogi znani Slovenci, kot so Nika Krmec, Eva Centrih, Indira Ekić, Adrijana Dimec, Katarina Benček in drugi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAJA (@gajaprestor)

Pevki iskreno čestitamo!

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Zala
    Zala 08:13 26.marec 2024.

    Od kod se je vzela ta "znana" diva? Jo kdo sploh pozna?

  • sandi76 19:49 24.marec 2024.

    Kdo je to ?

  • Avatar jezeran
    jezeran 13:13 24.marec 2024.

    Od česa te kokoške živjo, a pol imajo sponzorje al kva. Pa sploh nisem vedel da poje, al kva že dela