Magazin > VIP
51 ogledov

Zaročni prstan pričakuje decembra

Tjaša Kokalj
1/2
Doris Kordić
Tjašo Kokalj je fant Dario že rezerviral, v bližnji prihodnosti pa si močno želita poroke in otrok.

"Z Dariom sva skupaj že leto in pol in moram povedati, da sem kar nekajkrat seveda pomislila na poroko z njim. Skupaj živiva približno tako dolgo kot sva dejansko par in lahko rečem, da se že zelo dobro poznava, saj skupaj preživiva veliko kakovostnega časa. Je krasen fant, zato bi bila nora, če ne bi pomislila na poroko z njim (smeh)," je o svoji močnejši polovici povedala Tjaša Kokalj in izdala, da je Dario pred njo že pokleknil: "Zaenkrat sem predzaročena, saj je decembra lani pred menoj pokleknil in me vprašal, če bi bila njegova zaročenka do poroke. Zdelo se mi je skrajno simpatično, dobila pa sem tudi prstan, tako da sem nekako rezervirana do decembra. Oba se želiva poročiti, vendar vse ob svojem času, čeprav sem včasih že kar malo nestrpna. Z Dariom sva bila pred kratkim tudi na dopustu in bilo je govora o tem, da si v bližnji prihodnosti želiva družine, vendar kakšno leto ali dve še ne. Če se zgodi, je pa že tako namenjeno (smeh)."

Cveti tudi poslovno

Tjaši, manekenki, novinarki, blogerki in pasji lastnici, pa se je življenje popolnoma obrnilo na glavo, ko je sprejela voditeljsko vlogo v resničnostnem šovu Top 4, a je svetlolaski, zahvaljujoč dobri organizaciji, uspelo vse lepo uskladiti. "V avgustu, ko smo snemali oddaje TOP 4 s Tjašo Kokalj, in potem še v septembru je bil tempo res kar močan. Snemali smo od jutra do večera, tako da prostega časa ob vseh ostalih obveznostih praktično nisem imela. Za kužka sta velikokrat poskrbela moja mami in oči, ki živita v bližini, saj je tudi Dario zelo zaposlen in se je bilo kar izziv usklajevati. Ampak glede na to, da že od nekdaj opravljam več različnih stvari, se mi zdi, da je potrebna samo dobra organizacija in to, da v nekem obdobju stisneš zobe in ni prostora za lenuharjenje. Voditeljske izkušnje, pa čeprav so bila snemanja res naporna, ne bi zamenjala za nič na svetu," pravi Tjaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.