Magazin > VIP
47 ogledov

Zaroka je že bila

Rajko Hrvatič je nekdanjo misico kot partnerico uradno predstavil lani na odprtj Žurnal24 main
Znani par. Rajko Hrvatič zanika skorajšnjo poroko s 33 let mlajšo nekdanjo misico, čeprav sta zaročena že več mesecev.

V teh dneh je zaokrožila govorica, da se bo 53-letni primorski poslovnež Rajko Hrvatič poročil. Z izbranko Dašo Podržaj sta par že nekaj časa, uradno pa jo je poslovnim partnerjem in drugim gostom kot svojo partnerico predstavil maja lani na odprtju svojega hotela ob igralnici Casinò Carnevale na Škofijah.

Prstan kupil na Tajskem
Govoric o skorajšnji poroki par najprej ni hotel komentirati, nato pa jih je Hrvatič za enega od portalov zanikal. Za poroko se bo nekoč zagotovo odločil, a zdaj baje še ne. "Ne vem, kako so mediji sploh prišli do tega, saj se zadnje čase izogibam družabnim dogodkom in se trudim, da se ne izpostavljam preveč. Imava se zelo rada, vse je v redu, a o poroki ne razmišljava," je povedal za Zadovoljna.si.

A da poroka morda nekoč v resnici bo, kaže dejstvo, da je Hrvatič svoji 33 let mlajši partnerici že pred meseci kupil zaročni prstan. Zaroka se je sicer zgodila na dopustu na Tajskem, kamor je pred novim letom par odpotoval v družbi prijatelja Sebastjana Vežnaverja in njegove spremljevalke Špelce Kleinlercher.

Starejši od njenega očeta
O paru se je sicer zadnje mesece že marsikaj špekuliralo in govorilo, med drugim sta se tako menda lani za nekaj časa tudi razšla. Ali je vzrok za domnevna nesoglasja morebiti precejšnja razlika v letih? Ob to se namreč obregnejo celo Hrvatičevi prijatelji; eden med njimi jo je med drugim pokomentiral takole: "Pa saj je Rajko celo starejši od Dašinega očeta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.