Magazin > VIP
21483 ogledov

Zasačena: Senzacionalne govorice očitno držijo!

jennifer lopez, ben affleck
1/3
Profimedia
Jennifer Lopez in Ben Affleck alias Bennifer sta skupaj obiskala v Montano.

Pred nekaj dnevi je odjeknila novica, da se Jennifer Lopez po koncu zveze z nekdanjim igralcem bejzbola, Alexom Rodriguezom, dobiva z Benom Affleckom, s katerim je bila leta 2002 celo zaročena. Ponj naj bi že nekajkrat poslala varnostnike, ki so ga pripeljali do njenega doma, nato pa ga pospremili nazaj domov.

Sedaj so parček, ki je znan kot Bennifer, skupaj ujeli v Montani, kjer sta preživela nekaj dni. Tja ju je odpeljalo Benovo zasebno letalo. "Njuna povezanost je močna. Hitro se dogaja in zelo je intenzivno, a Jennifer je srečna,“ je People povedal vir in dodal, da sta bila na počitnicah sama.

Ben in Jen sta kljub propadli zaroki ostajala v stikih. "Ben se ji je oglasil, da bi preveril, kako se počuti. V zadnjem mesecu sta šla nekajkrat na večerjo. Kemija med njima je neverjetna. Nadaljujeta, kjer sta zvezo končala, in uživata v družbi drugega.“

Benovega dobrega prijatelja Matta Damona so govorice navdušile. "Rad ju imam. Upam, da govorice držijo. To bi bilo čudovito," je dejal.
 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:11 12.maj 2021.

    Super zanju! Bolje brati o lepih novicah iz sveta slavnih, kot pa o morbidnosti vsega povezanega s korono in sranjem naše vlade.