Magazin > VIP
8581 ogledov

Zaskrbljujoče sporočilo hčerke monaškega kneza Alberta

knez albert, jazmin grimaldi Profimedia
Spet je morala v bolnišnico.

Jazmin Grimaldi, nezakonska hči monaškega kneza Alberta, se je konec junija okužila s koronavirusom. Okužba je bila tako huda, da je morala 28-letnica v bolnišnico. Njeno stanje se je stabiliziralo in Jazmin si je opomogla. V sredo pa je svetlolaska sporočila, da se je njeno zdravje zaradi covida-19 spet poslabšalo in da je vikend preživela v bolnišnici.

"Sem močna ženska, sem borka. Z veseljem sporočam, da sem sedaj spet doma in na poti k ozdravitvi. Konec tedna sem sicer preživela v bolnišnici, ker so se moji simptomi poslabšali. Dobila sem izpuščaje, ki so spominjali na vodene koze, hude bolečine v pljučih/prsnem košu, vročino in močne migrene,“ je sporočila Jazmin in dodala, da so preiskave pokazale, da virus še vedno vpliva na njeno telo.

Zdravniki so ji predpisali antibiotike, saj ima verjetno pljučnico, ki je nastala zaradi koronavirusa. Na to kažejo tudi rentgenske slike njenih pljuč.

"Zelo sem razočarana. Vse, kar si želim, je to, da bi moje telo našlo mir. Bolečina je neprijetna in izčrpavajoča. Drugega zdravila, kot so počivanje in ledeni obkladki, ni. Covid je močan in skrivnosten,“ je še zapisala in svoje sledilce pozvala, naj pazijo nase.

Z virusom se je med prvimi znanimi obrazi okužil tudi njen oče, a njegovi simptomi niso bili tako hudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.