Magazin > VIP
34 ogledov

Zastrašujoče suha LeAnn Rimes

Kaj pravite vi, presuha ali le vitka? (Foto: Twitter) Žurnal24 main
Sveže poročena LeAnn Rimes je na slikah, ki jih je objavila na Twitterju, videti izjemno suha. Vendar pravi, da ni razloga za skrb.

LeAnn Rimes je v nedeljo na svojem Twitter računu objavila dve sliki sebe v bikinkah na poročnem potovanju, ki razkrivata njeno izredno suho, vendar športno oblikovano postavo.

 

Eden njenih sledilcev je opozoril na to, da je videti "zastrašujoče suha", in omenil njene štrleče kolke. "To so trebušnjaki, ne kosti, dragi," je odgovorila LeAnn na njegov komentar. Ob tem je dodala: "To je moje telo in lahko vam prisežem, da sem zdravo dekle. Sem le vitka. Hvala za skrb, vendar ni nobene potrebe po tem."

 

LeAnn Rimes | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Pevka in igralka je le nekaj tednov po poroki z Eddiejem Cibrianom razmišljala tudi o otrocih: "Dve majhni deklici na plaži – tako prisrčni!" je zapisala. "Stari mogoče šest in osem let. Ob tem si zaželim eno." Njen mož sicer že ima dva otroka z bivšo ženo Brandi Glanville – sedemletnega Masona in triletnega Jaka.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.