Magazin > VIP
2480 ogledov

Zastrigli z ušesi: To je Megin domnevni recept za gladko kožo

meg ryan Profimedia
Čez nekaj dni bo stara 60 let.

Igralka Meg Ryan bo 19. novembra praznovala okroglih 60 let, in to brez gub … Za Bild am Sonntag je razkrila svoj recept za gladko kožo: "Zdravo se prehranjujem, na dan spijem dva litra vode, poleg tega redno treniram in poskušam z znojenjem ubežati staranju.“

Če ste pomislili, da Meg ni "čisto gladka“, da trdi, da je takšno gladko kožo mogoče doseči zgolj s pitjem vode in znojenje, niste edini. Tega mnenja je verjetno tudi dr. Mark Youssef, ki je za Hollywood Life povedal, da je igralka pretiravala s kozmetičnimi posegi, predvsem s polnili, a tudi z vbrizgavanjem maščobe.

So posegi uničili njeno kariero? Lepotica je zaslovela z romantičnimi komedijami, kot sta Čaka te pošta in Ko je Harry srečal Sally. Vedno je igrala naravno dekle, s katero se se ženske lahko poistovetile in si jo želele za prijateljico. Ko se je začel njen obraz preveč spreminjati, so izginile tudi odmevne vloge. Zadnji film Ithaca je posnela leta 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.