Magazin > VIP
265 ogledov

Zato Celine Dion svojega moža ne bo nikoli prebolela

celine dion Profimedias
Stvari, ki jih niste vedeli o ljubezni med Celine Dion in Renejem Angelilom.

Celine Dion je svojega 27 let starejšega moža, ki je imel raka, izgubila 14. januarja. Z njegovo smrtjo se je končal eden najbolj srečnih zakonov Hollywooda.

Vse pa se je začelo, ko je bila pevka stara le 12 let ...

Takrat je namreč spoznala svojega moža Reneja Angelila, uspešnega glasbenega producenta. Njena družina mu je namreč poslala posnetek njene prve pesmi "Ce n'était qu'un rêve", s katero ga je tako navdušila, da jo je povabil k sebi, ker jo je želel slišati tudi v živo. Angelil je najel celo kredit, da bi pospešil Celinino kariero. Pet let pozneje so se med njima začela razvijati čustva. "Ko sem bila stara 17 ali 18 let, so se moja čustva do njega spremenila. Videla sem ga v drugi luči,“ je povedala Celine in dodala, da se je njuna zveza začela, ko ji je bilo 19 let. Javnosti pa o njej nista obvestila še nadaljnjih pet let. "Strah me je bilo odziva ljudi,“ je nekoč priznal Angelil. Za ljubezen je svet izvedel leta 1994, ko je izšel Celinin album, na katerem je bilo posvetilo. Poročila sta se 17. decembra 1994 v baziliki Notre-Dame v Montrealu.

Mati je poroki nasprotovala
Pevkina mama, ki je sedaj stara 88 let, je poroki ostro nasprotovala, a ne zaradi starostne razlike. Motilo jo je to, da je bil Angelil že dvakrat poročen in da je imel že tri otroke. Čez čas, tako Dionova v nekem intervjuju, so se v Angelila zaljubili vsi člani njene družine. Na njuni ekstravagantni poroki ni manjkal nihče.
Poroko je prenašala kanadska javna televizija. Celine je nosila svileno obleko, ki sta jo zanjo oblikovala Mirella in Steve Gentil. Šivanje je trajalo 1000 ur.

Vedel je, kaj je dobro zanjo
Pesem iz filma Titanik, My Heart Will Go On, je najbolj znana in uspešna skladba njene 20-letne kariere. Zanimivo pa je to, da je Celine ni želela zapeti in da jo je moral v to prepričati mož. "Sprva mi ni bila všeč. Za neki film sem že posnela skladbo, ki je bila zelo uspešna, zato nisem želela izzivati usode. Rene je rekel, naj posnamem vsaj demo, pa se bova nato odločila. Ta demo posnetek je nato pristal na albumu. Pesem sem zapela le enkrat,“ je razložila.

Osumljen spolnega napada
Tri leta po tem, ko je prejel diagnozo, da ima raka v grlu, je moral Rene na sodišče, ker ga je Yun Kyeong Sung Kwon obtožila spolnega napada v nekem hotelu. Rene je obtožbe vseskozi zavračal in izkazalo se je, da ni lagal. Yun Kyeong Sung Kwon in njen mož sta od slavnega para poskušala izsili denar. Ženska je pristala v zaporu.

Celine imela splav
Dionova ni skrivala, da je imela težave z zanositvijo. Po rojstvu Reneja-Charlesa je Celine zanosila še enkrat, a na žalost splavila. Celine in Rene nista obupala. Leta 2010 je rodila dvojčka, Nelsona in Eddyja.

Ves čas ob soprogu …
Angelil je za svojo bolezen izvedel leta 1999. Dionova se je, da bi lahko skrbela za moža, za dve leti odpovedala glasbeni karieri. Leta 2014, ko se je rak vrnil, je odpovedala turnejo. "Sam ne more več jesti, zato mu moram trikrat na dan po cevki dajati hrano,“ je razkrila lani.

Dionova je leta 2013 sicer poudarila, da sta imela z Renejem občasno tudi zakonske težave. "Težko je biti mož in žena, a se hkrati ukvarjati tudi s pritiski, ki jih s sabo prinašajo koncerti, potovanja, turneje. Imela sva težko delo,“ je povedala in razkrila, da je njen zakon rešila prijateljica, ki ji je dala dober nasvet. "Razložila mi je, kako se moram izražati. Razkrila mi je pravi pomen komunikacije oziroma pravi način komunikacije,“ je pojasnila Dionova.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 13:39 24.februar 2016.

    Tale je zgleda imela skoz istega ptička v kletki ! Kako ve, da je najlepše pel , če druzga probala ni ?

  • Papaja Popi 09:03 31.januar 2016.

    To je postala že žajfnica......................