Magazin > VIP
1522 ogledov

Zato Cersei in Bronn skupaj nista nastopila niti v enem prizoru

igra prestolov
Skrivnost je razkrita.

Igralka Lena Headey, ki je v seriji Igra prestolov igrala kraljico Cersei, je tako jezna na soigralca Jeroma Flynna, da z njim ni hotela stopiti pred kamero. Filmarji so morali prizore natančno načrtovali, da bi izpolnili njeno željo in se zvezdnika ne bi srečala.

Igralca sta bila nekoč v zvezi. Njuna ljubezen se je končala pred snemanje serije Igra prestolov in, kot kaže, se nekdanja golobčka nista razšla v lepih odnosih. "Kaj se je med njima zgodilo, nista povedala, a njun odnos je bil zelo turbulenten. Situacija med snemanjem je bila zaradi tega mnogokrat neprijetna,“ je povedal vir in dodal, da se je Lena zaupala prijateljici in povedala, da Jeroma sovraži.

Zvezdnika sta se spoznala leta 1993, ko sta oba nastopila v seriji Soldier, soldier, par pa naj bi postala leta 2002. Že eno leto pozneje je Jerome povedal: "Nisva par. Ljudje so naju opazili skupaj in prehitro sklepali, da sva skupaj. Ne izključujem pa te možnosti.“ Lena naj bi razmerje prekinila leta 2014.

igra prestolov | Avtor: Profimedia Profimedia


Igralka se na govorice ni odzvala, Jerome pa je zanikal, da je bila v njegovi pogodbi zahteva, da se z Leno med snemanjem ne smeta srečati.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • pesnik51 11:26 23.maj 2019.

    aha, vidim, da ste tudi vi pridno obrnili jutub naokoli in iskali vse kar je v povezavi z GOT