Magazin > VIP
34326 ogledov

Zato je Ana Roš Miši Molk dala košarico

Miša Molk Žiga Culiberg
Mišo Molk čakalo negativno presenečenje.

Televizijska voditeljica Miša Molk je pretekli teden na Facebooku zapisala, da je v ponedeljek slabo spala, ker je še v postelji razmišljala o intervjuju z našo slavno kuharico Ano Roš, ki jo je čakal naslednji dan..

"Spat. Evo, zdaj telo potrebuje spanec. Možgan pa ne. On bi še delal. Mlel. Poskuša misliti nič. Kar pomeni misliti vse. Vedno več podob se vriva, stavkov in vprašanj, ki sem jih zvečer zapisovala za pogovor z mojo gostjo in jih barvala s flomastrom. Veliko sem prebirala o njej. Jutri zvečer bova snemali. Ne zgodi se mi pogosto, da mi pižama ni več prav, da je povšter prenizek, da mi hladne noge štrlijo ven iz odeje. Ta noč je bila razjahana,“ je zapisala.

Naslednji dan pa jo je čakalo negativno presenečenje. Ana je odpovedala pogovor, ki bi ga morali posneti ob 21.15 uri.

"Preletim potek pogovora, ga vizualiziram… Potem pa,… Mi popoldan sporoči piarovka Ane Roš, da Ane žal na snemanje ne bo. 'Da mora sestavit nove krožnike za jutrišnji meni,' kjer bodo med drugim tudi gosti s televizije, ki jim mora zagotoviti vse hode. Vesela sem, da kdaj ne pomijem krožnikov, da jem joto dva dni in da mojih hodov soseda ne sliši.“

Komentarjev 7
  • Krucefiks 22:16 11.junij 2020.

    Baba je stara 200 let in vsa iznakažena, zato kažejo slike iz prejšnjega tisočletja.

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 17:22 08.junij 2020.

    vse čestitke Miši za njene oddaje izpred 40 let, da pa jo rinejo v ospredje sedaj, pa ni korektno niti do nje,še manj do gledalcev. tukaj se celo sam vprašam, kaj delajo z mojim denarjem prispevkom za TV. Starejši pa ...prikaži več po moje niti ne vedo, da je to ona stara Miša, ki so jo včasih oboževali.

  • sam50 09:56 08.junij 2020.

    A fotke od Miše pa vse iz desetletja nazaj,kaj "frišne" nima nobene...