Magazin > VIP
285 ogledov

Zato je bila Celine Dion tako šokirana

Celine Dion Instagram
Pevko Celine Dion sta oboževalca presenetila z zaroko.

V Las Vegasu je po koncertu pevka Celine Dion organizirala spoznavanje z največjimi oboževalci. Austin McMillan in njen fant Nick Janevski sta v zaodrju spoznala kanadsko pevko. Nick se je na ta večer pripravljal več mesecev, saj se je odločil, da bo to dan, ko bo svoje dekle zaprosil za roko. In to kar pred eno največjih glasbenih div.

 

A photo posted by austin mcmillan (@austinmcmillan) on Feb 4, 2017 at 7:01pm PST

Zaroka pa ni bila presenečenje le za plavolaso Austin, ampak tudi za pevko, ki ob tem, ko je šel Nick na kolena, kar ni mogla verjeti, kaj se dogaja. "Bila sem popolnoma šokirana. Sploh nisem uspela reči 'da'. Zato ima Celine takšno mimiko. Fotografirali smo se in kar na enkrat je šel Nick na eno koleno. Popolnoma sem zamrznila. Nič nisem rekla. Samo nasmejala sem se. Po dveh minutah je Celine postala živčna in se je zato skrila za zaveso. Celo rekla je, kako zelo nelagodna situacija je to. Hitro sem ga poljubila in vse je bilo jasno."

Celine je pohvalila zaročni prstan in jima zaželela dolgo in lepo skupno življenje ter se na presenečenje 24-letnikov povabila na poroko.

 
Komentarjev 1
  • kapibara 12:08 09.februar 2017.

    Še med ni tako osladen..