Magazin > VIP
2143 ogledov

Zato je igralec Skrivnostnega otoka Hollywoodu obrnil hrbet

MATTHEW FOX Profimedia
Od leta 2004 do 2010 je bil Matthew Fox del ene najbolj popularnih serij vseh časov - Skrivnostni otok (Lost).

MATTHEW FOX | Avtor: Profimedia Profimedia
Matthew Fox se je leta 2015, potem ko je izšel njegov film Bojna sekira, umaknil iz Hollywooda. Štiri leta pred slovesom se je moral braniti obtožb, da je v Clevelandu udaril voznico avtobusa, ki ga je tožila, nato pa tožbo umaknila. Da je nasilen do žensk, je izjavil tudi njegov nekdanji soigralec Dominic Monaghan. Zvezdnik je obtožbe zavrnil, posnel še štiri filme, nato pa igralstvu pomahal v slovo.

Sedaj se je vrnil s serijo Last Light, ki govori o krizi zaradi pomanjkanja nafte. Na festivalu v Monte Carlu je igralec spregovoril o razlogih za svoj umik. "Imel sem seznam stvari, ki sem jih želel v tem poslu doseči. Z Bojno sekiro sem na seznamu prekrižal še zadnjo stvar," je dejal zvezdnik in dodal, da je pri njegovi odločitvi veliko vlogo odigrala tudi družina. "Dalj časa sem se osredotočal na kariero in Margherita je lepo vodila našo družino, a dobil sem občutek, da je nastopil čas, da sem doma." Fox se je v teh letih posvečal pisanju in glasbi. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.