Magazin > VIP
426 ogledov

Zato je Katherine osovražena v Hollywoodu

Katherine Heigl Reuters
Ameriški mediji razkrivajo, da igralka Katherine Heigl še zdaleč ni takšen sonček, kakršna se zdi na prvi pogled. Viri blizu nje pravijo, da je "prava mora" sodelovati z njo in da bo njena kariera zato propadla.

"Nikoli nisem bila ameriška ljubljenka, čeprav se mi zdi, da so to ljudje hoteli. Za trenutek so morda celo verjeli, da sem, a ko sem odprla usta, je bilo takoj jasno, da to nisem," je nekoč dejala Katherine Heigl. In to se je zdaj izkazalo za precej resnično, saj je več virov za časnik The Hollywood Reporter razkrilo, da Katherine ni topla oseba in da nima dobrega odnosa do drugih. Čeprav je z vlogami v romantičnih komedijah zaslužila že več kot 12 milijonov dolarjev, naj bi bila na snemanjih nemogoča, s svojim muhastim vedenjem pa delo otežuje prav vsem okoli sebe. "Vsak dan snemanja z njo je dodaten strošek. Dela probleme z garderobo, noče se prikazati iz svoje prikolice, poleg tega vsak dan teži zaradi scenarija," je razkril eden od virov.

Njena mama Nancy naj bi bila še hujša, pravi drugi vir. "Nikoli nisem doživel česa podobnega, kot je Nancy Heigl. Njeno govoričenje; 'je** se, ti si je**** lažnivec'. Karkoli rečeš, si ti idiot. In to se je dogajalo vsak dan!"

Udriha po svojih filmih, scenaristih

Katherine je imela leta 2008 veliko za povedati čez svoj film Napumpana, ko je javno povedala, da je film seksističen, istega leta pa je ujezila tudi pisce serije Talenti v belem, ko je dejala, da za vlogo Izzie ne pričakuje emmyja, saj scenariji niso dovolj dobri. Ko je promovirala film Vedno priča, nikoli nevesta, je imela posebne zahteve: velike sobe v hotelu, njena mama pa je morala biti obvezno navzoča. "Morali smo najeti predsedniški apartma! Še največje zvezde na svetu ne zahtevajo tega," je povedal neki vir.

Aprila 2010 je njena tiskovna predstavnica nenadoma in brez pojasnila dala odpoved, le malo po tem, ko je Katherine skrivnostno izginila iz serije Talenti v belem. Pozneje se je po nekaj neuspešnih filmih hotela vrniti k seriji, a jo je avtorica Shonda Rhimes gladko ignorirala. "Ko vam ljudje pokažejo, kdo so, jim verjemite," je povedala po enem od njenih izbruhov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.