Magazin > VIP
42023 ogledov

Zato je kraljica tolerirala nezvestobo princa Filipa

kraljica elizabeta
Že dalj časa buri duhove domnevno intimno prijateljstvo princa Filipa in burmanske grofice Mountbatten. A na dan prihaja še več podrobnosti o prinčevi nezvestobi.

Številni se sprašujejo, le kako je lahko kraljica tolerirala njun odnos. Ob napovedi, da bo v seriji Krona, ki se vrača na televizijske zaslone 9. novembra, med drugim prikazano tudi domnevno ljubezensko razmerje med možem kraljice Elizabete II., princem Filipom, in njegovo tesno prijateljico Penny Knatchbull, burmansko grofico Mountbatten, se je kraljeva družina močno razburila. Sporen naj bi bil predvsem prizor, ki bo prikazal, kako princ Filip uči Penny voziti kočijo, hkrati pa ji pripoveduje, da je njegov zakon v težavah. V Netflixovi seriji je med drugim prikazano tudi, kako kraljica najde med moževimi stvarmi fotografijo plesalke, Galine Ulanove, s katero naj bi princ Filip prav tako imel razmerje.

Za govorice o domnevnem intimnem prijateljevanju med princem in burmansko grofico je zaslužen kar princ Filip sam, saj je Penny pogosto imenoval "druga najpomembnejša ženska v mojem življenju", vse pa se je začelo z njuno skupno ljubeznijo do kočij. Njuno prijateljstvo se je po prinčevi upokojitvi leta 2017 le še poglobilo in Penny je bila od takrat dalje še pogosteje njegova gostja v koči Wood Farm, kjer je po upokojitvi princ preživljal večino svojega časa. Penny je bila tudi ena od 30 ljudi, ki so se udeležili prinčevega pogreba aprila 2021, bila pa je tudi na kraljičinem pogrebu.

Princ Filip naj bi sicer veljal za velikega ženskarja. Kraljico naj bi po govoricah prevaral s kar 12 ženskami. Kraljica je vsa leta to skrbno prikrivala in tolerirala, saj se je zavedala, da je za Filipa težko sprejeti dejstvo, da je njegova žena kraljica ter da otroci nosijo njen priimek. Med Filipovimi ljubimkami so bile tako aristokratinje kot tudi igralke in druge članice družine. Z odrsko plesalko Patricio Kirkwood naj bi se princ Filip zapletel celo med nosečnostjo svoje žene. Patricija je to, da je postala Filipova ljubica, kasneje obžalovala in tudi priznala.

Nekdanji tiskovni predstavnik pokojne kraljice meni, da je to "kruto s*anje", in upa, da si novih delov serije kraljeva družina ne bo ogledala.

Penny Knatchbull

Penny Knatchbull | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 3
  • Avatar Zoran
    StarMačk 21:17 13.oktober 2022.

    Nezvestobo princa Filipa je kraljica tolerirala zaradi praktičnih vladarskih razlogov, saj je bila kraljica ne pa konkubina za njegove potrebe. S tem je sama pridobila mir, ki ga je potrebovala, princ Filip pa spolno potešitev. Takšno vedenje v vladarskih krogih ...prikaži več ni nič posebnega, še posebno ko gre za ženske vladarice, saj so te največkrat celo same izbrale žensko, ki jo bo nadomešča v postelji. Tudi v tem primeru je jasno zakaj je imela grofica Mountbatten tako rekoč neomejen pristop dvoru.

  • Pierre 15:38 13.oktober 2022.

    Karel je tud brusil Kamilo, ikome išta?

  • PaPajapopi 13:47 13.oktober 2022.

    Koga briga ? ? ?