Magazin > VIP
16665 ogledov

Zato je razpadla šestletna zveza zmagovalca MasterChefa

Sašo Miljušević Žurnal24 main
Sedaj je spet srečno zaljubljen.

Izvedeli smo, da naj bi bil prvi zmagovalec slovenskega MasterChefa, simpatični Primorec Sašo Miljušević, spet samski. Miljušević je za Žurnal24 povedal, da se je pred enim letom res razšel z dekletom, s katerim je bil šest let v zvezi, samski pa ni več. "Po koncu zveze sem bil potrt in sem se vrgel v delo, tudi pri Darku Klemnu sem garal. Preko aplikacije za zmenkarije pa sem spoznal svojo novo partnerko, s katero sem zdaj že šest mesecev v zvezi. K njej sem se tudi preselil, skupaj sva bila že v Valenciji, sedaj pa načrtujeva obisk Sicilije," nam je zaupal Sašo in razkril, zakaj sta se s prejšnjo partnerko razšla. "Sedemnajst let je mlajša od mene in ta razlika v letih se je začela poznati. Počasi sva šla vsak svojo pot, oddaljila sva se."

Sicer pa ima Sašo, ki nam je še zaupal, da je njegova nova partnerka pol leta starejša od njega, polne roke dela. Še vedno kuha za egiptovskega veleposlanika, sedaj pa se je začel ukvarjati še s "šov food cateringom" in hrano pripravlja za TV-produkcije, kot je serija Sekirca v med, in za različne reklame. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.