Magazin > VIP
8488 ogledov

Zato je ta fotografija tako žalostna

Hart Foundation Youtube
Tragedija za tragedijo.

Legende The Hart Foundation so pred 20 leti obvladovale ameriško rokoborsko ligo WWE, sedaj živi le še eden od njih – Bret Hart, ki je leta 2002 preživel možgansko kap, leta 2016 pa je zbolel za rakom na prostati. Bolezen je premagal.

Žalostne usode

Jim Neidhart
V ponedeljek je po svetu zaokrožila vest, da je v 64. letu starosti umrl Jim Neidhart. Kot je povedala policija, je padel in si hudo poškodoval glavo.

Brian Pillman
Prehitro nas je zapustil tudi rokoborec Brian Pillman, ki je leta 1997 umrl zaradi zastoja srca, en dan pred nastopom na dogodku Bad Blood, na katerem bi se moral boriti proti Micku Foleyju. Pillman, ki je bil odvisen od protibolečinskih tablet, je dočakal je 35 let.

Owen Hart
23. 5. 1999 – eden najbolj žalostnih dni v zgodovini rokoborstva. Na ta dan je namreč umrl Owen Hart, Bretov mlajši brat. Veljal je za enega najbolj prijaznih in talentiranih rokoborcev tistega časa. Umrl je v Kansas Cityju. Med televizijskim prenosom so Harta, našemljenega v lik Blue Blazer, počasi spuščali s stropa v ring. Med spustom je zaradi maske na obrazu nenadoma izgubil orientacijo in se pomotoma odpel ter padel 24 metrov globoko in umrl. Dočakal je le 34 let. Za seboj je pustil ženo in dva otroka.

British Bulldog
Davey Boy Smith alias British Bulldog je bil svak bratov Hart. Ko je bil star 39 let mu je odpovedalo srce, verjetno zaradi drog.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.