Magazin > VIP
141 ogledov

Zato je Vin Diesel hčer poimenoval po Paulu Walkerju

vin diesel Profimedias
Igralec Vin Diesel je v televizijskem intervjuju razkril, zakaj je hčerko poimenoval po pokojnem prijatelju Paulu Walkerju.

Od smrti priljubljenega zvezdnika filmske franšize Hitri in drzni Paula Walkerja je minilo slabi dve leti. Med tistimi, ki jih je smrt 40-letnega igralca najhuje prizadela, je tudi igralec Vin Diesel.

Na pokojnega prijatelja ga bo vedno spominjala tudi njegova trimesečna hči Pauline Sinclair, ki je svoje ime dobila po Walkerju. Vin je sedaj razkril razlog, zakaj se je odločil za to lepo gesto.
"Tega trenutka se spominjam tako dobro, kot bi se zgodil včeraj. Rekel mi je: 'Veliko moških bi ti svetovalo, da počakaj na hodniku in ne v porodni sobi. Ampak Vin, pojdi v porodno sobo, bodi tam in prereži popkovino. Tako bo to najlepši dan v tvojem življenju.',“ se je med intervjujem s televizijskim voditeljem Jonathanom Rossom Diesel spomnil pogovora, ki sta ga s Paulom imela leta 2008, tik pred rojstvom njegovega prvega otroka.

Ko je bil letos spet v isti situaciji, se je spomnil Paulovega nasveta. Šel je v porodno sobo in prerezal popkovino svoje najmlajše hčerke. "Ko je bilo treba v rojstni list zapisati njeno ime, sem napisal Paul in temu dodal še -INE,“ je še povedal Vin, ki ima poleg dveh hčera še sina. 

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 19:23 19.oktober 2015.

    Zakaj imate takšno cenzuroAli je to nova Severna Koreja