Magazin > VIP
64 ogledov

Zato je Zoran Predin iskal to oboževalko

Zoran Predin mediaspeed
Pevec Zoran Predin je iskal oboževalko, s katero je zaplesal pred 20. leti v Sarajevu.

Leta 1996 je imela skupina Lačni Franz dva prva povojna koncerta v Sarajevu. "Koncerta sta potekala v kleti Akademije za scensko umetnost, saj je naše gostovanje organizirala skupina Sarajevčanov, ki danes tvorijo hrbtenico Sarajevskega Filmskega Festivala, z direktorjem Mirom Purivatrom na čelu. Z igranjem smo končali ob 21h, da se je publika lahko pravočasno vrnila domov na varno, saj je takrat do 22. ure veljala policijska ura,“ je za Žurnal24 začel pripoved o koncertu izpred 21. let Zoran Predin.

Predin je povedal, da bodo letos v čast koncertoma iz leta 1996 letos spet dvakrat na odru, 21. in 22. aprila, in pri tem povabili vse, ki so se z njimi družili že takrat: "Razen spominov je od tega gostovanja ostala samo najava reportaže (video spodaj, op. a.). Na koncert smo povabili vse, ki so se prepoznali na posnetkih, da se javijo, da bodo lahko po 21. letih spet naši gostje.“ Pevec je povedal, da so se javili različni ljudje, med drugim tudi par, ki je bil na koncertu, a se takrat še nista poznala. "Najbolj sem si pa želel srečati soplesalko, s katero sva 1996 plesala valček na odru, da ga po 21. letih spet zapleševa,“ je za naš medij povedal Predin in dodal: "Včasih sem imel navado med pesmijo Stari vojak, na vsakem koncertu zaplesati valček s punco iz publike. In zaplesal sem tudi 1996 s črnolasko iz prve vrste."

Predinova soplesalka se je dan po objavi na Facebooku, da jo išče, tudi oglasila na uradni mail kluba, kjer bo potekal koncert: "Včeraj pozno popoldne sva se povezala prek elektronske pošte. Ime ji je Nejra in rekla je, da pride na koncert, da ponoviva ples."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.