Magazin > VIP
12732 ogledov

Zato se je Ivanka Trump umaknila iz javnosti

ivanka trump Profimedia
Kaj se dogaja z Ivanko Trump? Na Twitterju od nje že od 20. januarja, ko je moral njen oče oditi iz Bele hiše, ni bilo slišati nič, na Instagramu pa se je oglasila le dvakrat, ko je bila na cepljenju proti covidu-19.

Nekdanja prva hči Amerike je z družino že pred meseci zapustila Washington in se preselila v Miami, v prestižni stanovanjski kompleks Arte-Surfside, kjer mesečna najemnina znaša 33 tisoč dolarjev.

Tam se posveča otrokom in športu. Paparaci so jo ujeli med deskanjem na valovih in tekom. Sicer se precej na glas tudi šušlja, da si Ivanka želi nazaj v politiko, a čaka na pravi trenutek. Prah, ki se je dvignil zaradi napada na Kapitol, se namreč še vedno ni polegel in njeno ime je trenutno v političnih krogih nezaželeno.  

Obstaja pa še en razlog za njeno "izginotje". V New Yorku se je začela preiskava proti organizaciji Trump Organization, za katero je do leta 2017 delala. Generalna tožilka New Yorka je maja letos povedala, da obstaja sum, da so vodilni ponarejali dokumente in utajili davke. Ivanka, ki je bila pri organizaciji zaposlena, naj bi prejela honorar za svetovanje v višini 612 tisoč dolarjev, kar je sumljivo. Obtožbe je Ivanka označila za "nadlegovanje“, piše Gala.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.