Magazin > VIP
10471 ogledov

Zato se je Joan Collins poročila s svojim posiljevalcem

joan collins Profimedia
Posilil jo je, ko ji je bilo rosnih 17 let.

joan collins | Avtor: Profimedia Profimedia
Igralka Joan Collins je za The Guardian razkrila razlog, zakaj se je poročila z igralcem Maxwellom Reedom, ki naj bi jo, ko je bila stara 17 let, posilil.

Zvezda Dinastije pravi, da jo je Reed, ko je bil star 33 let, v svojem stanovanju najprej omamil z alkoholom, nato pa jo spolno napadel. 

"Stara sem bila 17 let, mentalno le 12. Nismo imeli spolne vzgoje, do posilstva nisem videla penisa in še takrat ga nisem hotela pogledati. Moja mama je govorila, da si moški želijo le ene stvari in očitno je imela prav," je povedala 90-letna zvezdnica.

Z Reedom, ki je umrl leta 1974, se je poročila leta 1952, ker prihaja iz generacije, ki so jo učili, da se je treba poročiti z osebo, s katero si imel spolne odnose, je razložila.

O posilstvu je Collins prvič spregovorila v BBC-jevem dokumentarnem filmu This is Joan Collins. "Ležala sem na kavču, on pa me je posiljeval. V tistih dneh bi mama rekla, da so me izrabili. Zdaj temu rečemo posilstvo," je dejala in priznala, da se je njun 4-letni zakon "rodil iz sramu".

Tudi končal se je iz sramu. "Maxa so privlačili bogati in starejši moški in kmalu se mi je posvetilo, zakaj. Rekel mi je: 'Plačal ti bo 10 tisočakov za eno noč - in jaz bom lahko gledal.' Pogledala sem svojega privlačnega, odurnega moža in zajokala. 'Nikoli.' In odšla sem k mami," se spominja zvezdnica, ki pravi, da je bila vedno monogamna. 

Za Joan so štiri ločitve. Sedaj je srečna ob producentu Percyju Gibsonu. "Percy je najbolj časten moški, kar sem jih kdaj srečala," je povedala za People marca 2002, kmalu po tem, ko sta se februarja tistega leta poročila.

"Poljubila sem veliko žabcev, preden sem našla svojega princa," pa je Collinsova kasneje zapisala v svojih spominih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.