Magazin > VIP
21088 ogledov

Zato se Tori Spelling ne more ločiti od nezvestega moža

tori spelling Profimedia
Kot kaže, je zakona po 15. letih konec.

Tori Spelling je pred tedni priznala, da s soprogom spita v ločenih spalnicah, sedaj pa je s svojega profila na Instagramu umaknila podatek, da je poročena. Da je njenega 15-letnega zakona očitno res konec, je s tem, ko je odložil poročni prstan, med vrsticami potrdil tudi igralec Dean McDermott.

Njuna zveza je doživela ogromno vzponov in padcev. Par je tabloide polnil s hudimi finančnimi težavami. Tori, ki prihaja iz zelo premožne družine, njen oče je bil televizijski producent Aaron Spelling, je morala zaradi dolgov že večkrat pred sodnika.  Kot je znano, Tori ni bila v dobrih odnosih z očetom. Po njegovi smrti je podedovala le en milijon dolarjev, ki pa ga je hitro zapravila.

Te težave pa niso bile edine, ki so močno načele njun zakon, v katerem se jima je rodilo pet otrok. Leta 2013 je Dean Tori prevaral, a mu je igralka dala še eno priložnost. Štiri leta pozneje se jima je rodil peti otrok. "Ničesar ne obžalujem, vse se zgodi z razlogom,“ je pred časom povedala zvezdnica, ki pa se od svojega moža po besedah vira ne more ločiti.

"Nobeden od njiju si ne more privoščiti ločitve. Imata 5 otrok, veliko živali, njuna hiša je katastrofa – kaos, prava nočna mora,“ je povedal. 

 

Komentarjev 1
  • Charles_Segura 14:00 30.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦