Magazin > VIP
18471 ogledov

Zato Toma Hanksa nikoli več ne bodo povabili na britanski dvor

kraljica elizabeta Profimedia
Tom Hanks nikoli več ne bo smel sedeti ob kraljici Elizabeti …

Tom Hanks je v oddaji CBS This Morning spregovoril o večerji, ki jo je organiziral Barack Obama in na kateri je sedel poleg britanske kraljice Elizabete II. Nasproti njiju pa so posedli nekdanjega nogometaša Davida Beckhama, ki je takoj postal tema pogovora med igralcem in glavo britanske monarhije. "Kraljici sem rekel: 'Tale David Beckham je privlačen moški, a ne?' Odgovorila je: 'Oh ja, oh ja.'“

Hanks si je po mnenju poznavalca dvora Arndta Strieglerja s svojo zgovornostjo zelo škodil in si za vselej zaprl vrata … "Vemo, da Hanksa po tem netaktnem dejanju nikoli več ne bodo povabili v palačo.“

To pa še ni vse. Zvezdnik je tudi povedal, da so tistega večera vsi pili vino, kraljici pa so prinesli martini. Elizabeta je že pred časom povedala, da ne pije vina, njena najljubša pijača je menda gin.
 

Komentarjev 6
  • anica00 20:09 03.marec 2020.

    Ali Forest Gump še ni v SLO? Posrečen film. Eden od najboljših, ki sem jih gledala.

  • Avatar vec
    vec 23:44 02.marec 2020.

    Ma važno je da bo Forest Gump še prišel v Ljubljano oz Slovenijo, ter da si ta film ogledam nemenoma vsaj dvakrat letno, Queen Lizzie pa ma ne zanima, mogoče pa ji lahko Brane pomaga, sa kakimi nasveti ?

  • VojtehVišenhofer 10:08 02.marec 2020.

    Nek "poznavalec dvora" nekaj izjavi in za Žurnal je to kar takoj že dejstvo. Res ne vem kako to, da vaši novinarji še niso dobili vsaj vsak po enega Pulitzerja.