Magazin > VIP
5414 ogledov

Zato vojvodinja Kate in Harryjeva bivša nista bili prijateljici

kate middleton, chelsy davy Profimedia
To je razlog.

Že nekaj časa se govori, da si vojvodinja Kate in vojvodinja Meghan nista blizu. Še več. Pravijo, da je med damama izbruhnil pravi konkurenčni boj, kar ni poslabšalo le odnosa med njima, ampak tudi med Harryjem in Williamom.

Kate pa je imela težave tudi s Chelsy Davy, s katero je bil Harry več let v zvezi. To pravi Katie Nicholl, avtorica knjige "Kate: The Future Queen". Kate naj bi se po besedah pisateljice trudila za lep odnos s Harryjevo izbranko, a je svetlolaska njeno oljčno vejico zavrnila. Ko jo je Kate povabila, naj se ji pridruži pri nakupovanju, je njeno povabilo odklonila. "Njeno prijateljstvo s Chelsy je bilo mlačno. Značajsko si nista bili podobni. Temperamentna Chelsy se je bolje razumela s Katino sestro Pippo.“

Njun odnos se je malce izboljšal po poroki Petra Phillipsa, sina princese Anne, leta 2008. Kate je na dogodek prišla brez Williama, ki je bil takrat v Keniji. Poroke sta se udeležila tudi Harry in Chelsy, kar je Kate olajšalo situacijo, saj v tistem času še ni dobro poznala članov britanske aristokracije. Na ta dan pa se je zgodil še en pomemben dogodek – Kate je prvič spoznala kraljico, tako kot tudi Chelsy. Dekleti je tako zbližala živčnost pred velikim snidenjem z glavo monarhije. "Za ta dogodek sta se združili, saj sta bili obe zelo živčni, da bosta spoznali kraljico,“ pravi Nicholl.

Dve leti pozneje sta se Harry in Chelsy razšla, a ostala v lepih odnosih. Lepotica se je udeležila celo prinčeve poroke maja lani.

Komentarjev 1
  • Avatar Zueliansa
    Zueliansa 01:47 06.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com