Magazin > VIP
61 ogledov

Daša Podržaj zaupala poročne podrobnosti

Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Anže Petkovšek
Nasmejana Daša Podržaj nam je na nedavnem lepotnem dogodku zaupala marsikatero podrobnost o prihajajoči poroki, o življenju s srčnim izbrancem Rajkom Hrvatičem in nosečniških radostih.

"Poroka bo ta teden, vse je že pripravljeno in komaj čakava. Obleka je narejena, potrebuje le še nekaj manjših popravkov. Sprva sem si jo želela izpod rok katerega izmed priznanih kreatorjev, vendar se mi ne bi dalo voziti po Sloveniji, glede na to, da sem noseča. Odločila sem se za šivilji iz Izole, Viviano in Žanet, s katerima sem zelo zadovoljna, saj sta mi naredili točno tako obleko, kot sem jo želela. Obleka je črno bela, tako kot bo celotna poroka, in komaj čakam, da jo oblečem. Ta teden nimam skoraj nič več dela, le še običajne opravke. Imava super organizatorje, ki so vse uredili, tako da sva midva lahko brezskrbna in samo še čakava ta srečni dan," nam je o zadnjih pripravah na veseli dogodek zaupala Daša Podržaj, ki je svoj elektronski naslov že spremenila v Hrvatič, zaradi česar se rada pošali, da se je poročila že pred poroko.

Lepotica nam je zaupala, da bodo na poroki bolj kot estradniki prevladovali njuni ožji prijatelji in sorodniki: "Jan Plestenjak je zaradi obveznosti na žalost odpovedal. Z estradniki si nisem tako blizu, da bi jih povabila na poroko. Prideta pa Jurij Bradač, ki je zaradi poroke priletel v Slovenijo, in Špelca Kleinlercher. Povabljencev bo okoli 130."

Snubitev na Tajskem, medeni tedni na Maldivih

"Snubitev je bila romantična, na dopustu na Tajskem. Zelo lep dogodek. Tudi moja starša sta zelo vesela in komaj čakata poroko. Oče in Rajko se poznata že od prej, saj sta oba v igralniškem poslu," pravi Daša in priznava, da je bila poroka sicer načrtovana za naslednje leto, vendar sta zaradi naraščaja malce pohitela:

"Zaročena sva bila že pred mojo nosečnostjo, tako da bi se poročila tako ali tako, vendar sem se jaz želela poročiti zdaj, ko še nimava otroka. Ko bo prišel naraščaj, verjetno ne bi imela toliko časa, da bi organizirala poroko."

Golobčka pa si bosta kljub Dašini nosečnosti privoščila poročno potovanje. "Počutim se odlično, zato ne vidim razloga, zakaj bi ostala doma. Nekaj dni po poroki bova odpotovala na poročno potovanje. Izbrala sva si Šrilanko in Maldive."

Nosečniške radosti

Bodoča gospa Hrvatič nam je tudi zaupala, kako preživlja prve nosečniške mesece: "Uspešno sem zaključila pretekli letnik študija, poleti sem, tako kot ponavadi, malo uživala, vpisala sem se na tečaj ruščine, hodila bom na telovadbo za nosečnice, vzela si bom tudi leto odmora od študija. Prebiram veliko nosečniške literature in sem že zelo informirana, imam tudi zelo dobo prijateljico, ki je ravno tako noseča, zato se o tej temi veliko pogovarjava. Luštno je, le rebra me malo bolijo, če predolgo sedim, to je pač treba vzeti v zakup (smeh)."

Dašo smo povprašali, kako jo Rajko razvaja. "Malo ga moram prisiliti. Če ga prosim, me zmasira in je zelo pozoren, vendar mu moram to nakazati, tako kot večini moških. Sam od sebe se ravno ne zgane (smeh)," je iskrena bivša miss Hawaiian Tropic, ki pravi, da se je od manekenstva poslovila:

"Tisto leto, ko sem tekmovala, je bilo super, vendar se mi zdi nesmiselno, da bi se še naprej udeleževala lepotnih tekmovanj, saj sem naslov že osvojila. V manekenstvu sem veliko dosegla in veliko delala, zdaj, ko sem noseča, pa sem se upokojila (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.