Magazin > VIP
18 ogledov

Zavrnil Kiminih sedem milijonov

Kim Kardashian, Kris Humphries Flynet
Kris Humphries si ne želi milijonov Kim Kardashian, temveč le javno opravičilo.

Kris Humphries naj bi zavrnil sedem milijonov dolarjev visoko odškodnino, ki mu jo za ločitev ponuja Kim Kardashian. Košarkar je odločen, da ločitvenih dokumentov ne bo podpisal, dokler resničnostna zvezdnica ne prizna, da je bila poroka zrežirana. Vir je povedal, da želi Kim Krisa prikazati kot pohlepneža, čeprav je njene milijone zavrnil. "Kris želi le Kimino priznanje, da je bila poroka zrežirana, in javno opravičilo, saj je sam njun zakon jemal zelo resno," je še zaupal vir.

Sedemindvajsetletnik naj bi bil jezen, ker ga želi Kim v medijih očrniti, sebe pa prikazati kot žrtev. Kris tudi trdi, da Kim ni bila iskrena glede zneska, ki ga je zaslužila s poroko. Vir blizu Kardashianovih pa pravi, da resničnostna starleta zdaj že skoraj bivšemu možu ni ponudila sedmih milijonov odškodnine in ga noče blatiti v javnosti, saj želi na vse skupaj čim prej pozabiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.