Magazin > VIP
49 ogledov

Zavrnila snemanje v Ameriki

Katarina Benček, Diamantke Katja Kodba mediaspeed.net
Katarina Benček se je po mesecu in pol življenja v Ameriki odločila, da ji je doma veliko lepše.

Lepotička in podjetnica Katarina Benček, ki se je na poletno delo v Ameriko odpravila konec maja, se je že vrnila v Slovenijo, čeprav se je v Ameriki sprva nameravala muditi pet mesecev.

Benčkova, ki se je čez lužo odpravila v družbi svoje najboljše prijateljice Anje Sivec, nam je zaupala, da Amerika pač ni bila to, kar je pričakovala: "V Vegasu sva sicer dobili kar dve službi, vendar nama agencija, preko katere sva prišli na poletno delo v Ameriko, bolje plačane ni dovolila opravljati. Tako sva vzeli službo promotork, ki pa je popolnoma drugačna kot v Slovenji. V Ameriki ljudje resnično delajo, borba je huda in metanje polen pod noge se dogaja na vsakodnevni ravni. Tudi Vegasa enostavno nisem začutila, čeprav je lepo, toplo in vsak blok ima svoj bazen. Je popolnoma umetno mesto z eno samo glavno ulico, na kateri se vse dogaja, zato sva se čez noč odločili, da odideva v Los Angeles."

Prepričal je ni niti L.A.

A tudi blišč in številne možnosti mesta angelov lepotice niso prepričali: "V Los Angelesu sem kmalu ugotovila, da se mi ne da več ukvarjati s tem, da sem videla in doživela dovolj in da si želim domov. Spoznala sem ogromno zanimivih ljudi, večinoma sem se družila z Balkanci, na koncu sem dobila  celo ponudbo za snemanje, vendar sem se takrat že dokončno odločila, da se vrnem domov. V Ameriki sem začenjala iz nule, tam diploma brez poznanstev prav nič ne pomeni, tukaj pa že imam nekaj, na čemer lahko gradim," pravi Benčkova in dodaja, da se je v Slovenijo vrnila polna novih idej in zanosa:

"Dolgčas mi ne bo, že z Diamantkami imam veliko dela, pripravljamo tudi nekaj novega, zato sem se vrnila ravno ob pravem času. Razmišljam tudi o tem, da bi jeseni začela študirati odnose z javnostmi, skratka idej mi ne zmanjka."

Komentarjev 1
  • allstarr111 09:18 14.julij 2012.

    1 mesec in pol v USA pa že dobila ponudbo za snemnaje, a bejž.ssDobila je ponudbo za snemanje kožice s kur*a kaj več pa ne, pa še to od kakega lokalnega rfajerja.Sej ne da sm ji fouš, ampak ...prikaži več za norca nas pa ne imet madona, povej da si šla tja na dopust ker si hotela kot večina turistov videti-začutiti American way of life. Ampak zdaj hoče svoj dopust prodajat pri nas.