Magazin > VIP
14 ogledov

Zbila paparacinjo in pobegnila

Waitsa so skupaj s Paris aretirali konec avgusta zaradi vožnje pod vplivom prepo Žurnal24 main
Vsak moški mora vedeti, kako nasmejati svoje dekle. S tem se je seznanil tudi novi fant Paris Hilton, ki je zvezdnico do ušes nasmejal, ko je z avtomobilom zbil paparacinjo. in pobegnil.

Paris Hilton in njen bogati fant Cy Waits sta se vračala z večerje, ko ju je na izhodu iz restavracije pričakala horda paparacov. Waits se nanje ni oziral, pritisnil je na plin in z avtomobilom zbil fotografinjo. Paris, ki je sedela na sovoznikovem sedežu, se je začela na ves glas smejati, njen fant pa je nemudoma odpeljal naprej.

Medtem ko so rešilci ponesrečenko odpeljali v bolnišnico, naj bi Waits prejel sporočilo o nesreči, poklical policijo in se brez Paris vrnil na kraj dogodka, je povedal vir blizu bogataša.

"Čudovit večer s prijatelji in družino je uničila nasilna paparacinja. Čisto nori so!" je naslednje jutro na Twitterju zapisala Paris, ki jo je minuli mesec policija aretirala zaradi posedovanja kokaina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.