Magazin > VIP
25 ogledov

Zdaj je uradno: Avril že drugič poročena

Avril Lavigne Chad Kroeger FameFlynet
Kanadska pevka Avril Lavigne in rocker Chad Kroeger sta uradno postala mož in žena, poročajo ameriški mediji.

Potem ko se je v nedeljo razširila vest, da sta Chad in Avril že poročena, ameriški mediji danes pišejo, da se je veseli dogodek v bistvu zgodil dan pozneje, 1. julija. Zvezdnika sta si večno zvestobo obljubila v Franciji, ceremonija pa je trajala kar tri dni, saj sta zaljubljenca hotela, da je vse skupaj nora zabava. "Želela sem si norih počitnic in zabavno izkušnjo za vse svate, ki je nikoli ne bodo pozabili," je za revijo Hello! povedala 28-letna pevka. "Pri poroki sem hotela pretiravati; obsedena sem z gradovi, obožujem Francijo in gotiko. V Franciji sem vse to našla na enem mestu in bilo je popolno," je dodala glasbenica, ki se je po poročanju medijev poročila v črni poročni obleki.

Parček, ki se je zaljubil februarja lani, si je zaobljube izmenjal pred 110 gosti, sledila pa je divja zabava z veliko pijače, plesa in odlične hrane. "Najbolj čaroben trenutek je bil, ko sta Avril in Chad v rokah držala kozarec vina, se poljubljala, nad njima pa se je razbohotil prelep ognjemet," je romantično vzdušje opisal eden od svatov.

Avril je bila pred tem že poročena, in sicer s pevcem skupine Sum 41, Deryckom Whibleyjem, a se je zakon končal po treh letih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.