Magazin > VIP
130 ogledov

"Zdaj mi ni več treba skrivati podbradka"

Nejc Simšič
1/3
Sašo Radej
Družabni kronist Nejc Simšič je v zadnjih mesecih korenito spremenil svojo podobo, saj je izgubil precej kilogramov, s tem pa tudi svoj prepoznavni šal.

Redni gledalci oddaje Pop in ste lahko opazili, da se je na Nejcu Simšiču nekaj spremenilo. Najprej na misel pride šal, ki ga že lep čas ne nosi več, potem pa v oči pade njegova shujšana podoba. Družabni kronist je več kot očitno izgubil precej odvečnih kilogramov, kar mu zelo pristoji.

Koliko kilogramov vam je uspelo izgubiti?
Uf, tam pri številki 30 sem nehal šteti (smeh)! V bistvu me je kar groza pomisliti, kje vse je bilo to naloženo (smeh).
 
Ste dosegli svojo ciljno težo ali nameravate izgubiti še več kilogramov?
Niti slučajno (smeh)! Čeprav so rezultati zame odlični in sem zadovoljen, je vseeno še nekaj skritih zalog za pokuriti (smeh). Še nekaj "kilc" torej čaka, da se poslovimo za vedno (smeh).

Je bilo težko shujšati?
Če danes pomislim, ni bilo težko, niti naporno. Vsekakor se je izplačalo malo potrpeti. Vse je v glavi! In ko sem se 26. avgusta odločil za korenito spremembo v življenju, nisem gledal na to kot na nekaj, kar mi bo težko. Predvsem je to dolgotrajen proces. Edino, kar je bilo težko, je bilo čakanje na rezultate. A ob vseh aktivnostih ni bilo težko doseči rezultatov.

Kako ste hujšali, kaj vam je pri tem najbolj pomagalo?
Priznam, da je za vse delno kriva moja najboljša prijateljica Neisha, ki me je že lani maja začela priganjati na Rožnik in tek v naravo. Glavni udarec pa je moji shujševalni bitki zadal moj najboljši prijatelj Grega Zupan, ki mi je na mojo prošnjo sestavil jedilnike in treninge. Vsakodnevni obiski v ljubljanskem Šus Eurofitnessu, kjer imajo tudi velik bazen, in pravilno prehranjevaje so naredili svoje. In seveda moja vztrajna volja!

Kaj je bilo najtežje pri hujšanju, čemu se je bilo res težko odreči?
Najtežje je bilo, priznam, črtanje alkohola! Niti kapljice ga ni bilo (smeh)! Ampak je šlo in danes, ko pogledam nazaj, vem, da se je izplačalo. Težavo mi je na začetku predstavljalo usklajevanje urnika za obisk fitnesa in bazena, a ko je želja za neki cilj tako velika, je vse mogoče. Čas mi nikoli ni bil izgovor! Zdaj kljub obilici dela najdem čas za dvakratni obisk fitnesa na dan.

Kakšne komplimente dobivate od ljudi, ko ste shujšali?
Ogromno jih je (smeh)! Na začetku mi je bilo nerodno od vseh pohval, danes pa jih sprejmem z veseljem, saj vem, da sem se zase zelo potrudil in "namatral", tako da komplimentov nikoli ni preveč (smeh). Veliko je bilo tudi klicev ljudi, ki jih že dolgo nisem videl, ki so me poklicali samo zato, da mi čestitajo za tako veliko spremembo, saj sem se spremenil tudi kot oseba, ne samo na zunaj.

Kaj se je tako spremenilo?
Uf, to je kar težko razložiti, ampak moji najbližji so mi rekli, da sem čisto drug človek. Srečen sem, in to se vidi na zunaj! Sebe in svojo srečo sem postavil na prvo mesto! Zdaj živim polno življenje z ljudmi, ki mi to privoščijo (smeh).

Opazili smo tudi, da ste odvrgli svoj prepoznavni šal. Kako to?
Jah, to vprašanje danes največkrat dobim (smeh). Šale sem počasi začel opuščati tudi zaradi nasveta zdravnice, ki mi je po lanskoletni operaciji glasilk odsvetovala nošenje šalov. No, pa roko na srce, zdaj mi ni več treba skrivati podbradka. Ta je preteklost (smeh)! Saj ne rečem, kdaj pa kdaj bom kakšnega še nosil ...

Komentarjev 5
  • srcek 10:55 28.marec 2014.

    Seksi si pstal. Bi te kar vzel med rjuhe za kakšno urco.

  • d 13:13 26.februar 2014.

    fagot ...

  • zic 11:06 26.februar 2014.

    vidim, da so ga naučil kako se more pred objektiv postavt, tko brado zategnjeno naprej in pol res ni videt podbradka. No zdaj ga fante tudi nima več, tko da se lahko normalno drži in ne tako zategnjeno.