Magazin > VIP
1745 ogledov

"Zdaj se zavedam, kaj je luksuz"

teja stra%C5%BEi%C5%A1ar Žurnal24 main
Iz hiše Big Brother se je prostovoljno izselila 18-letna Teja Stražišar. Spregovorila je o strogih pravilih, koga bo najbolj pogrešala in nad kom je bila najbolj presenečena.

Zakaj ste se sploh odločili, da se vselite v hišo Big Brother?
Vselila sem se, ker sem hotela testirati svoje lastne meje, pa enostavno me je zanimalo, če sem za to ali ne. In očitno nisem (smeh).

Se vam zdi, da so sostanovalci ob vaši vselitvi vedeli, kdo ste?
Po mojem me niso prepoznali. Ne vem, če so me vsi gledali. Zlatko me je prepoznal, pa nekateri drugi, ne pa vsi.  

Kakšni so sedaj občutki, ko ste po petih dneh znova na prostosti?
Fenomenalni. Pijem kavo in kadim cigareto. Luksuz, to je luksuz! Šele sedaj se zavedam, da je to luksuz.

Teja je po petih dneh bivanja včeraj predčasno zapustila hišo. Po njenem odhodu pa so iz hiše izselili tudi raperja Zlatka. Več na tej povezavi.

Kateri so največji razlogi, da ste se odločili, da se izselite?
Ker sem ugotovila, da obožujem normalno življenje, kot ga imam. Najbolj sem pogrešala svojo mami in fanta, to je bilo najhuje. Brez fizičnih stvari, kot so cigareti, se da preživeti, ampak brez bližnjih? To pa ne gre. Vem, kaj sedaj pomeni življenje in še toliko bolj cenim, kar dobim vsakodnevno. Prej tega sploh nisem opazila, sedaj pa cenim vsako stvar.

Včeraj so kazensko izselili Zlatka. Kakšen je vaš komentar?

Sem videla. Zdaj jih ne bom več gledala, mogoče bom enkrat prižgala televizor. Zlatko je velikemu Big Brotherju dokazal, da mu ne gre za denar, tako kot meni ne. Se popolnoma strinjam z njim.

Je Big Brother prestrog s pravili?
Čudi me, da v Sloveniji raje gledamo trpljenje, namesto tega, kako se zabavamo, kot je v drugih hišah Big Brother v drugih državah.

Se vam zdi, da je med ženskami kaj hinavščine? Se katera pretvarja?
Tega ne bi komentirala. Meni ni bil nihče slab, tako da nimam o nikomer nič slabega povedati. Ustvarila sem si svoje mnenje. Nič kaj takega, na splošno v redu. Do mene so bili vsi v redu, to je najbolj pomembno.

Teja je nastopila tudi v Supermodelu
Slovenije, za sedaj pa je, kot pravi, opravila
z resničnostnimi šovi. (Foto: Pro Plus)

Če bi bili samski, bi se v hiši lahko zaljubili?
Ne, se mi zdi, da se ne bi mogla. Ni nobenega takšnega fanta, nobenega karakterja, ki bi me privlačil.

Koga boste najbolj pogrešali?
V bistvu kar vse, ker smo se imeli lepo. Še najbolj pa Zlatka. Pa Sandra mi je bila dostikrat v oporo, pa Urška, ki je res v redu. Mislila sem, da je čisto drugačna. Prek medijev sem o njej dobila popolnoma drugačno podobo. Ko sem jo spoznala, sem bila pozitivno presenečena.

Potem ko se je izselil še Zlatko, ostaja šest tekmovalcev. Komu privoščite zmago?
Zdaj pa res ne bi mogla reči, ker je bil Zlatko moj favorit. Ne bi se mogla odločiti med temi šestimi. Mogoče ženska. Zakaj pa ne bi enkrat za spremembo zmagala ženska?

Nastopili ste tudi v šovu Supermodelu Slovenije. So bile razmere v Big Brotherju hujše kot tam?
Ja, definitivno. Na supermodelu smo hodile po terenu, šle smo iz hiše, nismo se ves čas gibale v istih prostorih. Tukaj pa je bilo zmeraj eno in isto. Zunaj se dogaja ogromno, ampak mi tega ne vidimo. Smo v izolaciji in ne razmišljamo, kako bomo preživeli brez cigaret in hrane. Tam je toliko dejavnikov, ki jih sploh ne morem opisati. Je pa ena izkušnja več zame.

Se boste prijavili še na kakšen resničnostni šov?
Ne vem. Po mojem sem z resničnostnimi šovi za nekaj časa opravila. To je bila najtežja preizkušnja do sedaj.

Kaj bi spremenili, če bi lahko, glede bivanja v hiši Big Brother?
Ukinila bi kazni, dala bi jim kakšne nagrade, ne pa da se je treba tako truditi za luksuz. Kot eni revčki. Žalostno.

Boste spremljali šov do konca?
Nimam več toliko interesa. Bom pogledala, kdo je zmagal in kako so se stvari razvijale. Ni mi pa več do tega, ker je moj favorit šel ven.

Kakšni so vaši načrti za prihodnje?
V bistvu jih nimam. Bom to, kar sem, sem odprta za nove možnosti. Še sama ne vem, kaj bi. Nekaj z mediji pa zagotovo, tudi v kakšnem drugem pogledu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.