Magazin > VIP
25 ogledov

"Zdaj vidim, kdo so pravi prijatelji"

EMA 2012 Boštjan Tacol
Od letošnje Eme je minil že en mesec in zmagovalki Evi Boto se je življenje v tem času zelo spremenilo.

Evo Boto je te dni težko priklicati na telefon. Ko smo jo končno ujeli v živo, nam je pojasnila, da so njeni dnevi nori ter da se ji je po zmagi na Emi življenje obrnilo na glavo. "Nič več ni prostega časa, zdaj samo še garam, snemam ... Pesem Verjamem smo posneli še v drugih jezikih, v hrvaščini in angleščini. Dela ne zmanjka, nastopov ne zmanjka. Ampak to je del tega, res sem se navadila, tako da me je kar malo strah, kaj bo, ko se bo vse skupaj umirilo, ko ne bo več adrenalina," nam je povedala mlada pevka in dodala, da ni pričakovala, da bo tako naporno. "Nikoli nisem bila popularna, zato je vse skupaj zame en velik šok. Ampak se prilagajam, saj je to velika odskočna deska zame, zelo uživam."

Navdušuje otroke

Pestro je tudi, ko se sprehodi po ulici. Ljudje jo prepoznavajo na vsakem koraku, najbolj navdušeni pa so otroci, ki nanjo veselo kažejo s prstom, kadar jo vidijo. "Prijatelji mi pravijo, da me zdaj več vidijo na televiziji in v revijah kot pa v živo. A so se tudi oni navadili, zelo mi pomagajo, res sem jim hvaležna. Boljših prijateljev si ne bi mogla želeti." A s slavo pridejo tudi slabe izkušnje, kar je občutila tudi Eva. Na vprašanje, če je res, da s slavo ugotoviš, kdo so tvoji prijatelji, je odgovorila: "Ja, imela sem že takšno izkušnjo. Zdaj imam ožji krog prijateljev. Vidi se, kateri prijatelji niso pravi in kateri so ti pripravljeni pomagati. Zdaj vidim, kateri so tisti pravi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.