Magazin > VIP
103 ogledov

Zdravniki pri Maruši odkrili ciste

faki, maruša Planet TV
Maruša nam je razkrila, kakšne zdravstvene težave so jo pestile med šovom Kmetija: Nov začetek.

Tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, Maruša, je imela na kmetiji veliko smolo z zdravjem. Zaradi slabega počutja je morala celo dvakrat k zdravniku, eno noč pa je preživela v bolnišnici, saj so sumili, da ima vnet slepič, a temu ni bilo tako.

Maruša je za Žurnal24 razkrila, kaj je bilo z njo narobe."Ves teden, ko sem bila služabnica, sem se zelo slabo počutila in v spodnjem predelu trebuha me je zelo bolelo. Ko sem šla končno k zdravniku, je bilo ugotovljeno, da imam hudo vnetje jajčnikov in mehurja, pa še ciste so se mi pojavile na jajčnikih. Zdravniki sprva tako niso vedeli, ali je slepič ali kaj drugega, zato sem morala počakati na izvide.“

Njeno stanje se je pomirilo, nato pa nenadoma spet poslabšalo. "Čez en teden, ko sem bila spet služabnica, sem dvignila težko posodo in posledično je počila cista na jajčniku. Zelo sem krvavela in ni mi bilo prijetno. Faki me je celo odnesel v spalnico, ker se nisem mogla dvigniti.“ Bolje se je počutila šele, ko je dobila protibolečinske tablete.

Komentarjev 9
  • mima-šiš 21:25 03.november 2015.

    MaruŠa je spretna manipulantka, z rahlim kompleksom šefinje. Prepričana da je bolj inteligentna od večine ljudi, kar tudi je, ji to tudi malo tolče ven da vleče že počasi na aroganco. (njeno poslovilno pismo) Po moje je tudi njeno padanje ...prikaži več v nezavest rahlo preterano, ker če se nekdo zgrudi se pokliče rešilca, ne pa da jo Faki teatralno prenaša naokrog. SIcer pa se je v dvoboju pokazalo kako zelo se moti o sebi, tudi kar se tiče moči.Vsakemu med nami je kdaj pa kdaj koristno pogledat se v ogledalo in si nalit čistega vina. Sicer pa je dalec najhujsi psiho na kmetiji Maja. Zelo nezrela in razvajena deklina ki bo še trdo pristala na tleh nekega dne.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:03 03.november 2015.

    Prvič slišm da bi se komu od dvigovanja posode to zgodil. Ampak ja mogoče da sm samo tako neizobražen.

  • Anica Panic 14:14 03.november 2015.

    če je res zakaj ni šla na čiščenje