Magazin > VIP
32 ogledov

"Zdravniki so mi rekli, naj Zsa Zsi pustim umreti“

zsa zsa gabor Profimedias
Zsa Zsa Gabor že leta ni zapustila svoje postelje.

Frederic von Anhalt, ki je od leta 1986 poročen s hollywoodsko divo Zsa Zso Gabor, je spregovoril o njenem zdravstvenem stanju. "Moja žena ne bo ozdravela. Dolgo sem molil, a zdravniki so mi vzeli upanje,“ je izjavil 73-letnik.

Zsa Zsi, ki je letos dopolnila 99 let, so v začetku leta vstavili novo cevko za hranjenje. Ker pa je bila  premajhna, je morala nekaj tednov pozneje spet na operacijo. Pred drugo operacijo, ki jo je nekdanja igralka dobro prestala, so zdravniku Fredericu položili na srce, naj začne razmišljati o evtanaziji, ki je v Kaliforniji dovoljena. "To ne pride v poštev,“ jim je odvrnil princ, ki bi za svojo ženo storil vse. "Z njo bom do njene smrti,“ je še dodal.

Zvezdničine zdravstvene težave so se začele leta 2002, ko je bila udeležena v prometni nesreči, po kateri je bila prikovana na invalidski voziček. Leta 2005 in 2007 jo je zadela kap, leta 2010 pa si je zlomila kolk. Eno leto pozneje so ji morali zaradi infekcije amputirati nogo. Letos, dan po njenem 99. rojstnem dnevu, so jo z rešilcem odpeljali v bolnišnico, ker ni mogla dihati. Zdravniki so ugotovili, da je zaradi zlomljene cevke za hranjenje staknila infekcijo v pljučih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.