Magazin > VIP
35898 ogledov

Zdravstvene težave: Tako se Darja Zgonc počuti danes

darja zgonc, edi pucer Pop TV
Že več kot dva meseca ni vodila oddaje 24ur.

Priljubljene voditeljice 24ur Darje Zgonc že več kot dva meseca nismo videli pred kamero. Kot se je razvedelo, jo je "štihnilo" v križu. S temi težavami se je prvič soočala pred desetimi leti, spet pa so se pojavile zaradi nenadzorovanega giba pri dvigu bremena.

Darja se je bala, da bo morala na operacijo, a se je njeno stanje na srečo izboljšalo. 

"Glede na to, da sem človek akcije in gibanja, se mi ti prisilno počasni dnevi včasih kar vlečejo, ampak 'se ne damo'. Sploh zdaj, ko so bolečine popustile, je vse lažje in vsak dan je bolje. Za dodaten optimizem, adrenalin in veselje pa skrbijo naši odbojkarji in košarkarji s svojo navdušujočo igro. Toliko izjemnih tekem na kupu že dolgo ni bilo in res jih z veseljem spremljam. Tako da kljub dokaj enoličnemu dnevnemu ritmu, ki ga za zdaj še narekujejo terapije in počitek, kar gre. Priznam pa, da že močno pogrešam sodelavce in delo v redakciji in se že veselim vrnitve," je povedala za Žurnal24.

Na vprašanje, kdaj jo bomo spet videli pred kamero, pa nismo dobili odgovora, stiskamo pa pesti, da jo bomo kmalu spet spremljali z domačega kavča. 

Komentarjev 1
  • Ender3 13:46 10.september 2022.

    Želim ji vse dobro, ampak naj gleda oddaje iz kauča. Po dolgem stažu so se je, gledalci naveličali in čas je že, da se garnitura voditeljev zamenja z svežimi obrazi novim konceptom oddaje, sceno. Vse to spremljamo že 15 let in več...