Magazin > VIP
13 ogledov

Že drugi umor v hiši Charlize Theron

Charlize Theron FameFlynet
V hiši, v kateri je odraščala Charlize Theron, se je zgodil grozovit umor.

To je sicer že drugi umor, ki se je zgodil v hiši v bližini Johannesburga v Južnoafriški republiki. Charlizina mati je namreč leta 1991 v samoobrambi ubila igralkinega očeta.

Drugi umor pa se je zgodil v petek, ko je pet roparjev ubilo Barryja Newlanda. Pod pretvezo, da si želijo ogledati avto, ki ga je Newland prodajal, so prišli na njegovo posest. Žrtev so zvezali in ji čez glavo poveznili plastično vrečko. Na Newlandu, ki se je zadušil, so nato ugašali cigarete, trpinčili pa so ga tudi z vročim likalnikom.

Oče kričal, da bo obe ubil

Charlizina mati je moža ubila, ko je bilo zvezdnici 15 let. Tega dne se igralka dobro spominja. Njen oče je tiste noči v njena vrata izstrelil več nabojev in kričal, da bo obe ubil. Gerda Theron je nato pograbila pištolo in ga ubila. Za dejanje ji niso nikoli sodili.

Theronova je o svojem težkem otroštvu spregovorila že večkrat. Med drugim je povedala, da ni želela, da bi njena okolica izvedela za njenega nasilnega očeta. Mnogokrat se je zato zlagala, da je umrl je avtomobilski nesreči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.