Magazin > VIP
14 ogledov

Že našla svoje mesto med Kennedyjevimi

Taylor Swift Flynet/JLP
S kom je in s kom ni v zvezi mlada pevka Taylor Swift, se je ugibalo že kar nekaj časa, zdaj pa je končno znano, da je podlegla čarom Kennedyjevega klana.

Country pevka Taylor Swift (22) se uradno dobiva z 18-letnim Conorjem Kennedyjem, sinom Roberta F. Kennedyja Jr. in preminule Mary Kennedy, je za Us Weekly potrdil vir. Parček so na romantičnem zmenku ujeli v petek. Golobčka sta se sprehajala po plaži, skakala po trampolinu, naslednji dan pa si privoščila izlet z barko, na katerem je Conor objemal in nežno poljubljal svetlolaso pevko.

Taylor pa očitno dobro ve, da je ključ do fantovega srca prav priljubljenost pri ženskih članicah družine in ljubka pevka je očitno že prav vse ovila okrog prsta. Conorjeva teta Rory Kennedy je o Taylor povedala: "Neverjetna je in naša zelo dobra prijateljica." Ravnodušne pa ni pustila niti babice Ethel Kennedy, ki je na vprašanje, ali bi Taylor nekega dne lahko postala Kennedyjeva, odgovorila: "Bili bi zelo srečni."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.