Magazin > VIP
85 ogledov

"Že več mesecev mi grozijo"

Urška Čepin Mediaspeed.net
Urška Čepin je izdala, da naj bi bila že dolgo tarča groženj in izsiljevanj. Kdo jo izsiljuje?

"Že več mesecev mi grozijo. Kdo? Nočem izdati tega človeka, ker nočem imeti težav," je za revijo Nova povedala Urška Čepin, o spornih videoposnetkih pa dodala: "Nekdo mi jih je namenoma podtaknil. To delam že dolgo, od lanskega novembra oziroma decembra. Ampak delam klasične masaže, ne erotičnih. Rada bi samo normalno živela, rada bi se umaknila in imela družino ..." Starleta je omenjeni reviji še zaupala, da so ji podtikali že vse sorte in jo opozarjali, da jo bo doletelo tudi to. "Res, življenje nima več smisla. Nimam več prijateljev, nikomur več ne morem zaupati. Grozijo mi, že dolgo mi grozijo. Grozili so mi v telefonskih klicih in SMS-sporočilih," pravi Urška.

Svojo zgodbo pa je danes nadaljeval tudi pozareport.si, ki je med drugim razkril ime moškega iz erotičnega videoposnetka, ki so ga objavili v petek, in Urškin mesečni zaslužek. Starleta naj bi z vročimi masažami zaslužila med osem in deset tisoč evrov mesečno.

Kdo bo koga?

Vprašanje je, ali bodo policija, tožilstvo in davčna uprava ukrepali in proti komu bo kdo vložil ovadbo? "Odvetnik je že poslal Požarju zahtevo, naj posnetek takoj umakne. Policija bo to raziskala," nam je v petek zaupala Čepinova. Danes pa bo ovadbo vložil tudi moški, ki na posnetku uživa v Urškini "masaži", nam je zaupal njegov odvetnik Slavko Fartelj: "Pripravljeno je, danes vlagamo ustrezno pravno sredstvo na Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani, ker je prvi delovni dan po vikendu. Utemeljen sum izhaja zoper neznanega storilca in zoper avtorja in odgovornega urednika, torej zoper tistega, ki je snemal, in zoper tistega, ki je objavil."

Komentarjev 12
  • anicaanica 22:22 24.april 2012.

    delat naj gre! ni sposobna ku..zla grda! otroka je uničla, že zdaj mu je dala etiketo!! je..bo..te spoštovanje do take babe!!

  • KOJAK 17:47 23.april 2012.

    Sej če bi mu ga z usti, bi pa ti spet rekel da ni nič konkretnega pač polaganje ustnega izpita. Zame je to prostitucija, za to revco pa ne vem zakaj ne prizna, bi mela še več strank. Razni izgovori ...prikaži več v stilu to nisem jaz, potem podtaknili so mi, kasneje da je bila omamljena, samo še slabšajo situacijo in vzpodbujajo novinarje. Sicer pa mene bolj zanima KDO JE PODTAKNIL kamero in s kakšnim namenom.

  • Genius 16:07 23.april 2012.

    Ko bi mu ga z usti obdelala, potem bi se pa lahko nekoliko drugače tretiralo, tako pa, erotična masaža pač, nikakor pa ne pornič.