Magazin > VIP
21 ogledov

Že zvonijo poročni zvonovi?

Jamie Lynn Spears Casey Aldrige Flynet Žurnal24 main
Mlajša sestra pevke Britney Spears Jamie Lynn se želi poročiti z očetom svojega otroka. Bo šestnajstletnica kmalu storila usodni korak?

Presenečenje ob dejstvu, da je Jamie Lynn Spears noseča, se še ni dobro poleglo, ko so se že začele širiti govorice, da se bo šestnajsletnica poročila. Jamie Lynn in Casey Aldridge se želita poročiti, še preden se rodi njun otrok. Njuni starši pa nad novico niso navdušeni.

"Premlada sta. Morala bi počakati," menijo starši mladih dveh. Neimenovani vir pa opozarja, da bo Jamie Lynn težko prepričati, da je še premlada za zakon, saj je tipična najstnica, ki ne razmišlja o prihodnosti.

Staršem ni uspelo
Jamie in Lynn Spears sta bila šokirana, ko sta izvedela za hčerino nosečnost. Želela sta si, da bi se Jamie Lynn učila iz napak svoje starejše sestre Britney, a jima je spodletelo.
Spodletelo pa jima je tudi v njunem zakonu in vse kaže, da bosta bivša zakonca spet obračunavala med seboj. Jamie Spears je besen, ker je Lynn prodala zgodbo o hčerini nosečnosti eni izmed ameriških revij. Lynn si je obetala zaslužek tudi od prodaje knjig o materinstvu, ki jih je pripravljala več let, a je po objavi novice o nosečnosti izid knjige prestavila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.