Magazin > VIP
31 ogledov

Zeldo Williams pregnali z družabnih omrežij

robin williams zelda Profimedias
Hčerka pokojnega Williamsa se zaradi spletnega nadlegovanja umika z družabnih omrežij.

25-letna Zelda Williams je zaprla svoj profil na Twitterju in na Instagramu. Razlog za to so neokusni komentarji ljudi, ki so analizirali njen odnos z očetom in ji pošiljali s Photoshopom obdelano fotografijo iz mrtvašnice. Zelda je izjavila, da jo je ob posnetku, ki je po pisanju medijev star že nekaj let in prikazuje moškega, ki je prav tako umrl zaradi zadušitve in je Williamsu zelo podoben, zmrazilo.

"Za nekaj časa bom zaprla ta profil. Pozneje se bom odločila, ali ga bom izbrisala. To je težko obdobje. Prosim, poskušajte biti spoštljivi do mojih profilov, do mene, moje družine in prijateljev. To, da na mojih profilih objavljate fotografije mojega očeta in me na nekaterih kritizirate, je kruto in nepotrebno,“ je zapisala na Instagramu, na Twitterju pa je svoje sledilce pozvala, naj blokirajo "spamerje“ in jih obvestila, da bo z mobilnika izbrisala aplikacijo za Twitter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.