Magazin > VIP
44 ogledov

Želeli, da si pobrije brke, a jih je zavrnil

Marko Potrč Planet TV
Voditelj Marko Potrč se je odločil, da bo podprl aktivnosti gibanja movember, kar pomeni, da bo ves november nosil brke, pa čeprav so organizatorji neke prireditve izrazili željo, da si jih pobrije.

Mesec november je posvečen boju proti raku prostate, zato si moški v tem obdobju v podporo tistim, ki se spopadajo s to težko boleznijo, puščajo rasti brke. Eden izmed njih je tudi priljubljeni televizijski voditelj Marko Potrč, ki z brki vodi tudi informativno oddajo, kar njegovih šefov ne moti, so ga pa organizatorji prireditve, ki jo je vodil pretekli teden, vprašali, če bi si jih lahko pobril.

Podpiral jih bo do konca

"Ja, sprva je bil odziv v smislu 'o brki, o moj bog' (smeh). No, saj sem si tudi sam grd kot hudič z brki (smeh), ampak bom vztrajal do konca novembra," nam je šaljivo razložil Marko in dodal, da so ga organizatorji zelo previdno vprašali, če bi bilo možno, da jih odstrani. "A je bilo tudi pri njih deljeno mnenje, potem pa je nekdo pripomnil, da če sem se že lotil tega, naj vztrajam do konca. Mojo odločitev so dobro sprejeli in na koncu so bili zelo zadovoljni, ni bilo nobenih zamer."

Sicer pa je Marko tudi med vodenjem oddaje na eni od naših televizij gledalcem preko prispevkov pojasnil, da ne gre za "foro", temveč za podporo. "Vsi vedo, da imam brke zaradi boja proti raku prostate, o čemer smo naredili že dva prispevka, enega bomo še predvajali. Ljudem smo razložili, zakaj brki." Kaj pa na brke pravita sin Tilen in hčerkica Inja? "Še vedno me imajo radi (smeh). Lili bi me raje videla brez, tako kot jaz, ampak je pač november," je še povedal Marko.

Komentarjev 2