Magazin > VIP
23 ogledov

Želi si otroka z Zsa Zso

Frederik von Anhalt upa, da bo Zsa Zsa dočakala rojstvo otroka. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Princ Frederik von Anhalt namerava najeti nadomestno mater, saj si njegova 94-letna žena Zsa Zsa Gabor že od nekdaj želi otroka z njim.

Nemec princ Frederik von Anhalt, mož igralke Zsa Zse Gabor, ki že nekaj časa leži na smrtni postelji, bi bil rad očka. Posvojencev ima 67-letnik sicer že cel kup (spomnimo: Frederik si je kraljevi naziv kupil in ga zelo bogato izkoristil. Pred leti je namreč posvojil več ljudi, ki so mu za to plačali zelo dober denar.), a zdaj bi imel še lastne.

Enakega mnenja je menda tudi njegova bolna soproga Zsa Zsa. Frederik zato menda že mrzlično išče nadomestno mater, svoje spermije pa je že shranil na varno – v banko za spermo. "Moja žena si je že od nekdaj z mano želela imeti otroke. Četudi ne bomo uporabili njenega jajčeca, bo nad mojo idejo navdušena," je izdal Nemec in dodal, da upa, da bo Zsa Zsa dočakala rojstvo otroka. "Želi si sina," je še dodal princ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.