Magazin > VIP
21 ogledov

Želi si punce, ki ne kuha in ne lika

Gostilna išče šefa Branko Miro Majcen
Branko pravi, da na pravo še čaka.

Branko, najbolj posrečen tekmovalec šova Gostilna išče Šefa, ima zaradi prepoznavnosti polne roke dela: "Trenutno delam po celi Sloveniji, ko se prah malce poleže, pa se bom verjetno vrnil na Belveder. Ponudbe za delo so vsekakor pozitivna plat prepoznavnosti, negativna pa to, da nikoli nimam miru." S slavo seveda pridejo tudi dekleta, o katerih Branko pravi: "Povpraševanje je, vendar pravo še čakam. Moja izbranka se namreč ne sme vmešavati v kuharijo, prav tako bi me motilo, če bi želela likati moje srajce." Zahteven, ni kaj!

Boksarske rokavice zamenjal za kuhalnico

Branko pa ni hud tekmec le za štedilnikom, temveč tudi v ringu. "Kot najstnik sem treniral boks, vendar bi se mogel za profesionalno kariero odpovedati vsemu ostalemu in trenirati dvakrat dnevno. Takrat se za to nisem odločil," je povedal prepoznavni kuhar in dodal, da se izven ringa ne pretepa: "Sem miroljuben, zato se tovrstnih prijemov ne poslužujem. Če bi me kdo napadel, bi se pa seveda znal braniti."

Komentarjev 5
  • Polly ß 13:43 17.marec 2013.

    Branko! Jaz vem za veliko punc, ko ne delajo teh stvari!!!!!!!!!!!!! , pa še lene so po vrhu!

  • mph 10:29 24.februar 2013.

    O, ja, saj jo ima, samo, da se imejuje Flaša vina. :-) Ta je vedno z njim. Drugače pa ni slab, je dobričina, samo, ko se preveč zaliže s to večno ta pravo, se povsem spremeni. Verjetno se potem niti ...prikaži več ne spomni, kako je izgubil pol zob.

  • Roman 08:56 24.februar 2013.

    Meni se pa obrača od takšnega zmazka, kot je ta Branko!Saj še govoriti ne zna, pa se sili nekam v ospredje!Me res zanima, kakšna punca bi ga rada imela !