Magazin > VIP
29 ogledov

Žena Dennisa Quaida spet hoče ločitev

Dennis Quaid Kimberly Buffington-Quaid EPA
Potem ko je že pred več kot pol leta hotela končati zakon, je Dennisova žena Kimberly zdaj spet vložila papirje za ločitev. Tokrat naj bi mislila resno.

Kimberly Buffington-Quaid je marca letos zaprosila za ločitev, čez dva meseca pa smo mediji pisali, da si je premislila, ter da bosta z Dennisom skušala rešiti svoj zakon. A očitno ni šlo, saj je Kimberly pred dnevi ponovno vložila ločitvene papirje, kar je uradno potrdil tudi Dennisov tiskovni predstavnik: "Kimberly in Dennis sta se odločila končati svoj zakon, ki je trajal osem let. Prosita za spoštovanje njune zasebnosti in zasebnosti njune družine."

Kaj sta navedla kot razlog za ločitev, ni znano, je pa Kimberly marca v papirjih zapisala, da se hoče ločiti, ker sta si z Dennisom preveč različna.

To bo za 58-letnega igralca že tretja ločitev, pred Kimberly je bil namreč poročen z Meg Ryan, pred njo pa z igralko P. J. Soles.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.