Magazin > VIP
27414 ogledov

Žena je prava lepotica: Kakšen srečnež je tale Murko

Damjan Murko facebook
Na plaži prava paša za oči.

Pevec in organizator porok Damjan Murko je maja praznoval 15. obletnico poroke. Tisti, ki družabno kroniko pozorno spremljajo že leta, se verjetno spomnijo, koliko prahu je dvignil ta zakon. Ker Murko velja za največjega samopromotorja Slovenije, mu namreč nihče ni verjel, da je njegova ljubezen z nekaj let starejšo Majo pristna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Murko (@majci.murko)

"Spominjam se dvomljivcev, ki so trdili, da gre samo za marketinško potezo in da se bo najina zgodba hitro končala. Bil sem mlad, 23 let, žena je 10 let starejša ... Vsi, ki so ta dogodek prišli pogledat pred cerkev, so pričakovali, da bo to še ena od mojih nastavljenih potez. Takšni so bili tudi komentarji ... Po 14 letih sva verjetno že dokazala, da ni bila šala. Danes lahko oba rečeva, da nama ni žal. Moram tudi povedati, da je sin Tiar okronal najino ljubezen. Rojstvo otroka je največ, kar lahko par dobi za darilo," je za Žurnal24 povedal naš zabavljač, ki svojo boljšo polovico kuje v zvezde in jo tudi razvaja. Tako sta pred kratkim obiskala prečudoviti Pariz, kjer je Maja zagotovo nase vlekla poglede, saj je izjemno lepa ženska. Pri Murku smo se pozanimali, ali je njena lepota naravna. Tukaj je odgovor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Murko (@majci.murko)

Maja, mamica dveh sinov, je svoje oboževalce pred kratkim pocrkljala s posnetkom s plaže, kjer zagotovo prav tako ni ostala neopažena. Pravi srečnež, tale Murko! 

maja murko | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 5
  • Ender3 17:12 29.julij 2023.

    Tale Murkova ima čudne hormone in morda ne čisto zdrave pameti. Je pa očitno, da jima stanje še ustreza.

  • Avatar Zala
    Zala 13:20 29.julij 2023.

    Murko se zna dobro tržit. To, kar povprečni Slovencelj, ki gleda Ljubezen na vasi, španske nadaljevanke, ... zmore razumeti. Zasebno ga niti ne poznamo.

  • Avatar MS
    MS 10:24 29.julij 2023.

    Embalaža ok! Vsebina pa dvomljiva če se je poročila s tem kljukcem samovšečnim!