Magazin > VIP
5 ogledov

Žena laže

Nas je zavrnil Kelisino zahtevo za preživnino. Žurnal24 main
Ameriški raper Nas, ki je sredi ločitvene vojne s pevko Kelis, trdi, da nima toliko denarja, kot ga zahteva njegova kmalu nekdanja soproga.
Nasir bin Olu Dara Jones - Nas je jezen na svojo ženo Kelis Jones, s katero pričakujeta prvega otroka. Potem ko je vložila zahtevo za ločitev, ga je razjezila tudi s preživnino, ki jo zahteva za njunega otroka, ki naj bi na svet privekal v naslednjih dneh.

Nesporazum glede premoženja
Nas je sodišču predložil dokumente, s katerimi dokazuje vrednost svojega premoženja. Njegovi odvetniki menijo, da Nas nima toliko premoženja, kot trdi Kelis. Pevka je dejala, da je Nasova zadnja pogodba vredna več kot osem milijonov evrov, on trdi, da ni prejel niti polovico toliko denarja. Z odvetniki so ocenili, da njegov mesečni zaslužek znaša približno 110 tisoč evrov, od tega sam potroši približno 60 tisoč evrov za osebne stroške.

Kelis zahteva, da jo Nas vzdržuje po porodu. Ocenila je, da bo za osnovne potrebščine za otroka potrebovala 15 tisoč evrov. Prav tako zahteva, naj ji priskrbi varuško, opremi otroško sobo in po potrebi najame dodatno osebje.

Kelis in Nas sta se spoznala na zasebni zabavi P. Diddya leta 2002. Eno leto pozneje sta se zaročila in leta 2005 ljubezen okronala s poroko. Aprila pa je Kelis nenadoma zahtevala ločitev.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.