Magazin > VIP
44 ogledov

Žena Patricku Dempseyju postavila ultimat

patrick dempsey, jillian fink
1/5
Profimedias
Patrick Dempsey in Jillian Fink so skupaj ujeli na romantičnih počitnicah v Parizu. Finkova je ustavila ločitveni postopek, a igralcu postavila ultimat.

Jillian je zvezdniku pripravljena dati še eno priložnost, če se bo strinjal z njenimi zahtevami. "Patrick se trudi za kompromis, a Jill je odločna, da bo z njim ostala le, če bo v njegovem življenju na prvem mestu," pravi vir. Od njega zahteva, da opusti svoj veliki hobi – dirkanje – in neomajno zvestobo.

Jillian je januarja po 15 letih zakona vložila ločitvene dokumente. Govorilo se je, da se je Patrick zapletel s svojo soigralko v seriji Talenti v belem, Jill pa naj bi motilo tudi to, da je preveč časa preživel na dirkališču in ne z družino.

Zvezdnik je sicer obseden z adrenalinom, a mu je zakon še pomembnejši. "Naredil bo, kar želi, saj je bilo zanj življenje brez Jill pekel. Zelo se boji, da bi jo še enkrat izgubil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.