Magazin > VIP
2107 ogledov

Žena režiserja Woodyja Allena prekinila molk

Woody Allen Soon-Yi Previn Reuters
Oglasila se je Soon-Yi Previn, posvojenka Mie Farrow in žena filmarja Woodyja Allena.

Soon-Yi Previn se je svojemu možu, Woodyju Allenu, postavila v bran. 47-letnica pravi, da njena mama, Mia Farrow, za širjenje laži o Allenu izkorišča gibanje #MeToo. 

Pred kratkim so se namreč spet pojavile stare govorice, da je Allen zlorabljaj svojo hčer Dylan. Obtožbe je filmar ostro zavrnil. »Kar se je zgodilo Woodyju, je vznemirjajoče in nepravično. Mia izkorišča gibanje #MeToo in Dylan v javnosti prikazuje kot žrtev. To zgodbo sedaj sliši nova generacija ljudi, čeprav je ne bi smeli,« je povedala Previn, ki sta jo Mia in njen takratni mož Andre Previn iz Južne Koreje posvojila, ko ji je bilo šest let. 

S svojim očimom se je romantično zapletla, ko ji je bilo 21 let. Takrat je bil Allen še v zvezi s Farrow. Soon-Yi Previn je v pogovoru še povedala, da ni imela srečnega otroštva in da jo je igralka fizično in verbalno trpinčila ter zanemarjala. Očitno naj bi bilo, da so ji bili nekateri otroci bolj pri srcu kot drugi. Previn trdi, da je mama vanjo metala lesene kocke in jo z glavo navzdol držala za noge, ko je naredila napako med učenjem angleščine. Podobne obtožbe je morala zvezdnica poslušati tudi od sina Mosesa

Mia Farrow se na intervju še ni odzvala.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.